Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόβλημα με το Buildingcert


vag72

Recommended Posts

Σε ένα που ετοιμάζω, παίρνει κανονικά τα στοιχεία, πχ φώτο, xml...Δεν το έχω υποβάλλει οριστικά...Και δεν το βλέπω για σημερα να σου πω σίγουρα...

Link to comment
Share on other sites

21:19.... O διαγωνισμός συνεχίζεται. Οι διοργανωτές (άτομα -κλειδιά!) δεν συμμετέχουν!! (Δείτε τους όρους και προυποθέσεις ... παράγραφος τάδε: Οι νικητές κερδίζουν ένα ΣΚ με τον ikaros13 σε μέρος της επιλογής του και με τα έξοδα πληρωμένα από το ΥΠΕΚΑ)

Οι συζητήσεις στο φόρουμ έχουν ανάψει.Οι συμμετέχοντες μας μεταφέρουν με την ευχάριστη διάθεση τους ότι τα υπόλοιπα στοιχεία (φώτο,τοπογραφικά) ανεβαίνουν κανονικά ,αλλά τα αρχεία υποβολής έχουν πρόβλημα! Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και δε θα υπάρξει οριστική υποβολή ακόμα!

Link to comment
Share on other sites

Έπρεπε να περάσω 4 πιστοποιητικά απόψε, τα έχω έτοιμα.. Ευτυχώς δεν είπα στον πελάτη να τον συναντήσω, ενώ επέμενε, γιατί δεν είχα μπει σήμερα στο σύστημα.. (για δουλειά 20 λεπτά!). Καλό θα ήταν σαν επάγγελμα, αλλά τώρα που είμαι μηχανικός είπα να τους βρω άλλη λύση, αφού δε βλέπω να σοβαρεύονται! Είχα προτείνει, να πάρουν κανέναν άνθρωπο παραπάνω για καμιά ΙΤ θέση εργασίας ,να μη πέφτει ο server,αλλά δεν εισακούστηκε!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Και εμένα από εχθές το ίδιο μου βγάζει. Προσπαθώ να πάρω τηλ στην τεχνική υποστήριξη και δεν απαντάνε. Έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε θα λυθεί το πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Ένα περίεργο που μου κάνει:

Με firefox 13 δεν ανέβαινε το τοπογραφικό

Με chrome 19.0.1084.56 m ανέβηκε μια χαρά

Με ie δεν ξέρω

Ίσως κάτι να παίχτηκε στην τελευταία αναβάθμιση του firefox... επομένως όσοι το χρησιμοποιείτε έχετε το νου σας!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.