Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

επιλογή σχολής


Recommended Posts

καλημέρα σας.είναι η πρώτη μου φορά που αναρτώ στο φόρουμ.είναι πολύ καλή η δουλειά του site και μιας που σκοπεύω να σπουδάσω μηχανικό επάγγελμα μάλλον θα γίνω ενεργό μελος του φόρουμ!

Όπως γνωρίζετε οι πανελλήνιες 2012 τελείωσαν για τον πολύ κόσμο.απ'ότι βλέπω πιάνω τις βασεις για καθε σχολη του μετσοβειου(εννοείται και των "χαμηλότερων" σχολών) .ονειρεύομαι(!) να ασχοληθώ με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή με περιβαλλοντικά θέματα.εξετάζω σοβαρά, μετά το πέρας των σπουδών να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στο εξωτερικο.

μπορει κανεις να με διαφωτισει για την επιλογη σχολης(μονο στην αθηνα)?

και μια ακόμη χάρη.ενώ στο site του μετσοβειου βρίσκω αναλυτικά προγράμματα σπουδών για όλες τις σχολές του εκτός των μηχανολόγων μπορεί κανείς να βοηθήσει?όταν λέω πρόγραμμα σπουδών εννοώ όλα τα μαθήματα που θα κάνω(υποχρεωτικα και μη) άνα εξαμηνο

ευχαριστω για τον χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

Τα προγράμματα υπάρχουν σε όλες τις σχολές. Για τους μηχανολόγους πάντως είναι εδώ http://cw.mech.ntua.gr/.

 

Τώρα για ενέργεια και ειδικά για περιβάλλον μπορείς να ασχοληθείς από τις περισσότερες σχολές του ΕΜΠ.(Μακρυά από ΣΕΜΦΕ!)

Link to comment
Share on other sites

Για μηχανολόγους δες εδώ.... http://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2010_2011.pdf

 

ονειρεύομαι(!) να ασχοληθώ με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή με περιβαλλοντικά θέματα.

 

Νομίζω μονόδρομος για αυτό είναι ηλεκτρολόγος ή μηχανολόγος μηχανικός, τουλάχιστον για το πρώτο σκέλος....

 

Ερώτηση, πως ξέρεις ότι πιάνεις όλες τις σχολές από την στιγμή που δεν βγήκαν οι βάσεις όυτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ.ξέρω περίπου πόσο έχω γράψει και κρίνοντας απτίς περσινές βάσεις και την αναμενόμενη πτώση τους λογικά τις πιάνω.τέλος πάντων αν υπάρχει κάποια διαφορετικά γνώμη για το θέμα για το οποίο άνοιξα το τοπικ εκτός απτίς δύο προηγούμενες περιμένω να την ακούσω! :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα!Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δείλλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Είχω κάνει αίτηση σε πανεπιστήμια στην Σκωτία και με δέχτηκαν στο University of Strathclyde στο Civil Engineering!Έδωσα βέβαια και πανελλήνιες και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα είδα ότι περνάω και πολιτικών μηχανικών Ξάνθης.Ποιον δρόμο να ακολουθήσω εξωτερικό ή Ελλάδα?Επίσης τι έχετε ακούσει για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και γενικά για την ζωή στην Γλασκώβη?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο ΑΠΘ.Προβληματίζομαι για το κατά πόσο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου(αυτό της Θεσσαλονίκης), την ποιότητα και το επίπεδο σπουδών εκεί.Η απορία μου αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι ακούω καλά λόγια για το αντίστοιχο τμήμα της Πάτρας.

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.