Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ελεγκτές δόμησης


venezia

Recommended Posts

Θα διαπραγμευόμαστε με την Υπηρεσία για την αμοιβή!!!!!!!

Στην Γερμανία πως γίνεται;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατ' εμε πρεπει να ειναι θεμα ελευθερης διαπραγματευσης η αμοιβη οπως και ολα τα υπολοιπα του κλαδου μας

μα αυτό που λες δεν στέκει

 

Ειμαι ιδιώτης και κτίζω σπίτι. Το κράτος μου επιβάλλει να ελεγχθώ από τον Ελεγκή Δομησης tzeno που προέκυψε μετα από κλήρωση. Ο tzeno κοστολογεί τη δουλεια του 2.000€. Εμένα μου φαινεται πολύ. Τι θα κάνω;

Θα ζητήσω νεα κλήρωση μπας και έρθει ο Χ που ζητά 200€;

 

Ελέυθερη διαπραγμάτεση έχω όταν έχω ελέυθερη επιλογή. Άμα δεν έχω τι να διαπραγματευτώ;

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πει με τις εκατοντάδες ανενέργητες αιτήσεις για έλεγχο αυθαιρέτων κατασκευών που έχουν ήδη κατατεθεί στις πολεοδομίες σε όλη την Ελλάδα (νυν ΥΔΟΜ) τί θα γίνει? Για αυτές τις καταγγελίες προέβλεψε τίποτα ο Σηφουνάκης? Ήδη στην υπηρεσία μου ετοιμαζόμαστε να τις κάνουμε "πακέτο" και να τις στείλουμε στη νεοσύστατη ΕΥΕΔΕΝ. Φανταστείτε σενάριο. Ο κυρα Κατίνα που έχει κάνει καταγγελία πριν έξι μήνες και περιμένει τη σειρά της, όταν θα έρθει να μάθει την πορεία της αιτήσεώς της, θα της πούμε (φυσικά εγγράφως) ότι δεν είμαστε πλέον εμείς υπεύθυνοι αλλά κάποιος ιδιώτης μηχανικός, τον οποίο θα πρέπει φυσικά να πληρώσει για να κάνει τον έλεγχο (μέχρι σήμερα ήταν τσάμπα), χωρίς όμως να ξέρει ποιός θα είναι αυτός, πότε θα έρθει και φυσικά πότε θα μάθει το αποτέλεσμα του ελέγχου. Έ ρε γλέντια!!!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Πολύ φοβάμαι ότι σε δύο μέρες θα αρχίσουν τα μαρτύρια των ιδιωτών που θα θέλουν να βγάλουν άδεια, ή θα θελήσουν να κάνουν αίτηση για έλεγχο αυθαιρέτων...

Link to comment
Share on other sites

Μα εγω εξεφρασα την επιθυμια μου! Το πως θα γινει τελικα η διαδικασια θα μαθουμε σε 2 ημερες .... μαλλον!

τότε δεν υπάρχει θέμα :)

 

εγω έχω πιο απλές επιθυμίες ... να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση

Link to comment
Share on other sites

Πριν 25 χρόνια στην παλιά πολεοδομία Αγίας Παρασκευής στην Γούναρη , βρέθηκα σε μιά αρκετά κάλτ σκηνή . Ηρθε μία κυρία Κατίνα και φώναζε γιά την γειτόνισσα που είχε παράνομα κλπ .

Της λέει ο υπάλληλος , τι μας τα λέτε κυρία μου , κάντε καταγγελία . Μα αυτό κάνω του λέει έκπληκτη αυτή . Δεν γίνεται έτσι της λέει . Εγγράφως με το όνομα σας . Τι της το είπε αυτό τώρα . Μαχαίρι στην καρδιά . Εκοψε την παράσταση η κυρία και λέει στον υπάλληλο . Θα γίνει τίποτα , η θα τσακωθούμε χωρίς λόγο ? Τελικά το σκέφτηκε και έφυγε χωρίς καταγγελία , αφού όπως ειπε δεν ήταν σίγουρη .

 

Τώρα άμα πληρώνει δεν θα το σκέφτεται διπλά ?

Edited by BAS
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουν οι αιτήσεις για ψύλλου πήδημα. Ακούγεται ότι μπορεί να βάλουν και παράβολο για τις αιτήσεις - καταγγελίες.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά συμφέρει το κράτος να σταματήσουν οι καταγγελίες? Αφού μόνο έτσι μέχρι τώρα έβρισκαν τα αυθαίρετα και τσέπωναν τα πρόστιμα.Αν με την ταυτότητα των κτιρίων εξαλειφθεί το φαινόμενο της αυθαιρεσίας τότε δε θα έχουν ανάγκη τις καταγγελίες και μπορεί να βάλουν παράβολα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.