Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί τζογαδόρικων κληρώσεων ορισμών Ελεγκτών Δόμησης


Recommended Posts

το παραπάνω θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατι και στην περιοχή της Λάρισας έχει παρατηρηθεί το παραπάνω φαινόμενο. Συνάδελφος μηχανικός να έχει έλεγχο κάθε εβδομάδα και η πλειοψηφία να μην έχει κάνει κανένα έλεγχο ! τυχαίο, δε νομίζω !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παντου τα ιδια παιδια!!! μαλλον δεν υπαρχει προγραμμα για κληρωση.η δουλεια γινεται με απευθειας αναθεση σε αυτους που ειναι αρεστοι!!!!!!!!! στειλτε mail διαμαρτυριας γιατι βλεπω να μην κληρωνομαστε ποτε!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

To σχόλιό σου συνάδελφε alex1980 το αποκλείω ("αρεστοί"), καθόσον ο συνεργάτης μου, που είναι ελεγκτής δόμησης, δεν γνωρίζει κανέναν, δεν είναι αρεστός πουθενά, και αγανάκτησε με τις συνεχείς κληρώσεις που δέχεται. Ήδη παραιτήθηκε από 2 κληρώσεις!!! Δεν γνωρίζω με πιο σκεπτικό και πιο τρόπο γίνεται η κλήρωση, αλλά σίγουρα κάτι δεν μου κολλάει και μένα!

Link to comment
Share on other sites

αν γινεται κληρωση ας μας πουν το λογισμικο για να υπαρχει διαφανεια!!!εδω η δουλεια γινεται με επιλογη έστω και τυχαια μερικες φορες!!!Αλλα δεν μπορει σε πολλες περιοχες να πηγαινουν συνεχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι συνεχεια ρε παιδια! αυτοι βγαζουν μισθο με τους ελεγχους! σκεψου 200Ε καθε φορα!

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έπρεπε να εξαιρούνται από τις επόμενες κληρώσεις όσοι έχουν κληρωθεί μέχρι να κληρωθούν όλοι από μια φορά και μετά πάλι από την αρχή?

Κάτι βρωμάει σίγουρα!

Link to comment
Share on other sites

αυτο δεν προβλεπεται απο το νομο οποτε σιγουρα και δεν εφαρμοζεται!η λογικη αυτο θα ελεγε για να υπαρχει ισονομια αλλα ψαξε να βρεις λογικη στο Ελληνικο κρατος. παντος αν ημουν βουλευτης θα εκανα μια ερωτηση στον υπουργο ΥΠΕΚΑ για τον τροπο που γινονται οι κληρωσεις!!!!

Edited by Gousgounis
Δε κάνουμε quote το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι πως μπορούμε να κινηθούμε από και στο εξής και που να ζητήσουμε, βρούμε τη ρημάδα τη "διαφάνεια" ! Πρέπει να γίνει συλλογικά διότι τα παράπονα του καθενός τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Έχει κανείς καμιά ιδέα ?

Link to comment
Share on other sites

εγω παντος εστειλα Mail στο υπεκα για το θεμα!απαντηση δεν ελαβα ακομα!θα περιμενω 1 βδομαδα.αν οχι θα πρεπει να βαλουμε μπρος τα μεγαλα μεσα(καναλια) μπας και δουμε φως!επιστολη ομαδικη ισως!το ΤΕΕ τι κανει κοιμαται????

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.