Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Συμβατότητα λογισμικού μηχανικών με τα Windows Vista.


varjeane

Recommended Posts

ποιο είναι το παλικάρι στη φωτο?

 

O ψυχοπαθής δολοφόνος Charles Manson !!!!!!

 

Ωραία πρότυπα έχεις moderator, πρέπει να σε προσέχουμε !!!

Link to comment
Share on other sites

Εκπλήσσομαι που το γνωρίζεις. :shock:

Παρακολουθείς την επικαιρότητα βλέπω!

Τρίγωνα κάλαντα ανάποδα, Charles Manson ...

Link to comment
Share on other sites

Charles Manson

 

Charles Manson. OAντίθετα, ο Charles Manson δεν ήταν και τόσο ψυχοπαθής, παρ’ όλο που στις φωτογραφίες είναι εμφανές ότι γυάλιζε το ματάκι του. Στα 34 του ήταν ο «Πατέρας» μιας ομάδας χίπιδων και στη φυλακή είχε μάθει εκτός από κιθάρα και τεχνικές πνευματικού ελέγχου. O μουσάτος Manson και το χαρέμι από teenagers οπαδούς που άλλαζαν συνεχώς, έπαιρναν συχνά παραισθησιογόνα και τους εντυπωσίαζε η ιδέα του θανάτου. 1/4ταν έκοψαν τις φιλοσοφικές συζητήσεις κι άρχισαν τους φόνους, διάλεγαν τα θύματά τους τυχαία. Στις 9 Aυγούστου του 1969 ο κόσμος σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι η όμορφη ηθοποιός Sharon Tate είχε δολοφονηθεί στο σπίτι που μοιραζόταν με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Pομάν Πολάνσκι. Tέσσερις ακόμα βρέθηκαν νεκροί, τα πτώματά τους ήταν σκορπισμένα στο σπίτι, οι λέξεις «πόλεμος» και «γουρούνι» ήταν γραμμένες με αίμα στους τοίχους. 1/4λοι αναρωτιούνταν ποιος είχε κάνει αυτό το πράγμα. Tο αστείο είναι πως ο Charles Manson δεν το είχε κάνει. O αυτοαναγορευόμενος guru είχε εμπνεύσει άλλους να κάνουν τη σφαγή πείθοντάς τους ότι αυτός ήταν ο τρόπος να αρχίσουν ένα φυλετικό πόλεμο, που, μια μέρα, θα τους αξίωνε να κυβερνήσουν τον κόσμο. Δεν τους το είχε εξηγήσει ακριβώς, αλλά δεν είχε σημασία, ο Charles ήξερε τα πάντα. Aφού σκότωσαν την απελπισμένη Sharon Tate (ενώ τους ικέτευσε να τη λυπηθούν, γιατί ήταν έγκυος 8 μηνών) και την παρέα της, την άλλη μέρα έμαθαν απ’ τα media ποιους ακριβώς είχαν σκοτώσει. Γιόρτασαν το «θρίαμβο» με μαριχουάνα και ομαδικό όργιο. John Wayne Gasy Jr.O Manson προοριζόταν για θάνατο σε θάλαμο αερίων, αλλά επειδή η θανατική ποινή καταργήθηκε το 1972, καταδικάστηκε σε ισόβια και πέθανε πρόσφατα στη φυλακή. Για τη συνέχεια, σας έχω μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις με καθαρά βιοποριστικό χαρακτήρα. O πρώτος διδάξας ήταν ο Swaney Beane. Zούσε σε μια σπηλιά στις ακτές του Galloway, όπου για 25 χρόνια συντηρούσε την οικογένειά του με ληστείες και κανιβαλισμούς.αλλος ένας τίμιος βιοπαλαιστής ήταν ο Martin Rivera Benitez *κατά κόσμο Big Soul (Mεγάλη Ψυχή). Eπαγγελματίας δολοφόνος ο Benitez ήταν ένας ιθαγενής του Hildago (Mεξικό)· θα μπορούσε να σκοτώσει και τη μάνα του με το κατάλληλο χρήμα και είχε τέτοια ζήτηση που περίμεναν ουρές οι ενδιαφερόμενοι έξω από το σπίτι του. Aπό το 1969 έως το 1972 υπολογίζεται από την Aστυνομία του Mεξικού ότι είχε σκοτώσει τουλάχιστον 50 άτομα. Eίχε μετατρέψει το δάσος κοντά στο σπίτι του σε προσωπικό του νεκροτομείο, όπου βρέθηκαν 12 ακέφαλα πτώματα. Mην πάει το μυαλό σας στο κακό, ο άνθρωπος τη δουλειά του έκανε: για να αποδείξει ότι τα θύματα είχαν όντως σκοτωθεί απ’ αυτόν, έκοβε τα κεφάλια τους και τα έδειχνε στους πελάτες του.

 

(ΚLIK,1996)

Link to comment
Share on other sites

Και μετά σου λέει επιστήμονες άνθρωποι, σοβαροί, καθως πρέπει... μου έχει σηκωθεί η τρίχα εδώ μέσα. Μηπως να κάναμε ένα topic για serial killers ?

 

τον τρελάναμε τον άνθρωπο, για vista ξεκίνησε και κοίτα που κατέληξε...

Link to comment
Share on other sites

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν

 

Τα περισσότερα προγράμματα θα τρέχουν απρόσκοπτα στα Vista. Ιδίως τα καινούρια (autocad 2009 κτλ).

Για τα SAP και Etabs που ρώτησες παίζουν στον kacec, άρα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Οι δικλείδες της Microsoft που αναφέρεις έγκεινται κυρίως στο ότι τα Vista δεν δέχονται άλλο λειτουργικό παράλληλα στον ίδιο δίσκο όταν είναι ήδη εγκατεστημένα. Ούτε ΧΡ. Αν έχεις ήδη εγκατεστημένα ΧΡ μπορείς να βάλεις Vista παράλληλα. Το ανάποδο όχι.

 

Γενικότερα πάντως όταν θέλεις να έχεις περισσότερα του ενός λειτουργικά συστήματα στον ίδιο υπολογιστή είναι σημαντικά πιο εύκολο να το κάνεις μέσω κάποιου boot-manager. Κατά προτίμηση τον grub (linux). O built-in των windows έχει τα προβλήματα που προανέφερα.

 

Για τους drivers αν θέλεις να κάνεις downgrade δες και εδώ: http://www.michanikos.gr/viewpost.php?p=2851

 

Γενικά πάντως αν έχεις λαπτοπ που δεν το υποστηρίζει η εταιρεία για ΧΡ θέλει λίγο ψάξιμο για drivers. Σε desktop pc τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.