Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εργαστήριο φυσικοθεραπείας


zio7

Recommended Posts

Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας με ποιό άρθρο το εξετάζουμε στην πυρασφάλεια, με το άρθρο 8 (γραφεία) ή με το άρθρο 12α (κτίρια υγείας και κοινωνικής πρόνοιας)? Ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

Με βάση την τελευταία παράγραφο της ενότητας 1.1 του άρθρου 12Α "Κατ’ εξαίρεση τα οδοντιατρεία και τα ιατρεία που δεν διαθέτουν νοσηλευτική κλίνη ούτε μονάδα εφαρμογής ισοτόπων, ούτε ακτινολογικό εργαστήριο, ούτε εγκαταστάσεις φυσιοθεραπείας, ανήκουν στην κατηγορία των γραφείων" θεωρώ πωςανήκει στην κατηγορία των κτιρίων υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

κατά την άποψη μου (αν και δεν είμαι και πολύ σχετικός με θέματα πυροπροστασίας)

επειδή τρέχω αυτή την περίοδο μια άδεια λειτουργίας εργαστηρίου φυσικοθεραπείας και δίνω μάχη με τις υπηρεσίες για το αν επιτρέπεται να εγκατασταθεί σε χώρο κατοικίας σύμφωνα με το συνημμένο έγγραφο και θεωρώντας πολύ σημαντική την παράγραφο γ) αυτού που κάνει το διαχωρισμό των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας με τα εργαστήρια φυσικής ιατρικής θεωρώ ότι δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης άρα θα πρέπει το κάθε κτίριο ή χώρος να μελετηθεί σύμφωνα με τον πολεοδομικό χαρακτηρισμό του.

ειδικότερα ο υπάλληλος της πυροσβεστικής της Παλληνης (αφού επέμενε χωρίς να είναι αρμόδιος ότι πρέπει να κάνω αλλαγή χρήσης) μου είπε τηλεφωνικά ότι αν του πάω χαρτί της πολεοδομίας που να βεβαιώνει ότι δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης θα μου δώσει πιστοποιητικό πυρασφάλειας ως κατοικία με δήλωση μηχανικού και ιδιοκτήτη.

.... και η ζωή συνεχίζεται :D

 

έγγραφο Υ3β_Γ.Π.107398_11-3-2009.pdf

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.