Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μελέτη Πυρασφάλειας με την 8γ/2007


Stelios.A

Recommended Posts

Χαιρετώ το forum.

 

Πρέπει να κάνω μια μελέτη ενεργητικής, βασιζόμενος στην Πυρ.Διατ. 8γ/2007 - Λήψη μέτρων πυροπροστασίας σε εμπορικά καταστήματα. Επειδή το πρότυπο της Πυροσβεστικής δε βολευει καθόλου, διότι θέλω να περιγράψω πιο αναλυτικά κάποια πράγματα, μπορείτε (η έχετε) κάποιο άλλο πρότυπο για μελέτες σύμφωνα με αυτή τη διάταξη;

 

Ευχαριστώ!

 

Υ.Γ Έχω και το fine adapt , αλλά δεν έχει κάτι άλλο πέρα απο το έγγραφο της Πυροσβεστικής.

Link to comment
Share on other sites

Το πρότυπο είναι ένα αυτό της Πυρ. Υπηρεσίας και η χρήση του υποχρεωτική. Δηλ. αν προσκομίσεις κάτι διαφορετικό απο αυτό θα σου επιστραφεί η μελέτη πισω...

Link to comment
Share on other sites

Αν σου πώ ότι πήγα και κατέθεσα με το πρότυπο και μου την έδωσε πίσω θα με πιστέψεις? Μου είπε κάνε ένα δικό σου πρότυπο και να χωράνε και αυτα που πρέπει να γράψεις επιπλέων...

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε σε ποιό σημείο του εντύπου πρέπει να προσθέσεις επιπλέον στοιχεία ?

 

γιατί μου ακούγεται παράλογο (να μην πω παράνομο) το οτι σου επέδστρεψε πίσω την μελέτη σύμφωνα με το δικό της πρότυπο !!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Θέλει π.χ στο σημείο που αναφέρεται στο φωτισμό ασφαλειας (που το έντυπο απλα ρωταει με ναι / οχι) , να περιγραψω ποσα Lumens, lux είναι τα φώτα κτλ. Μετα θέλει να περιγράψω πως ακριβώς είναι οι πυρανυχνευτές (?).

Link to comment
Share on other sites

Stelios.A

Αυτά που σου ζήτησε η Π.Υ τα γράφουμε στην παρ. Θ (Τεχνικές Περιγραφές Μονίμων Συστημάτων). Τουλάχιστον στην Θεσ/νίκη αυτή είναι η παρκτική των Γρ. Πυρασφαλείας.

Link to comment
Share on other sites

Ο παραπάνω συνάδελφος έχει δίκιο. Τους πυρανιχνευτές τους περιγράφουμε στις Τεχνικές Περιγραφές Μόνιμων Συστημάτων και μάλιστα όχι μόνο σας πυρανιχνευτές αλλά ως αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης αποτελούμενο από πίνακα πυρανίχνευσης, πυρανιχνευτές, φαροσειρήνα, κομβία χειροκίνητου συναγερμού ίσως κλπ. κλπ.) Αυτό για τα φώτα ασφαλείας πρώτη φορά το ακούω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.