Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλλαγή στην ενημέρωση από ΥΠΕΚΑ για τον Ν.4014/11


nikde

Recommended Posts

Χθες 27 Ιουνίου 2012, αναρτήθηκε ανακοίνωση στο ισόγειο του κτιρίου του ΥΠΕΚΑ επί της οδού Αμαλιάδος 17, ότι από σήμερα 28 Ιουνίου 2012, ο αρμόδιος υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ που απαντάει σε απορίες μηχανικών σχετικά με την εφαρμογή του Ν. 4014/11, θα εξυπηρετεί μόνο ιδιώτες.

 

Επιθυμώ όπως :

 

α) Ενημερωθούν κατάλληλα οι συνάδελφοι, ώστε να μην πάνε άδικα ή αν πάνε να ξέρουν ότι αν επικαλεστούν την ιδιότητα του μηχανικού,δεν θα εξυπηρετηθούν,

 

β) Το ΤΕΕ και τα αρμόδια όργανά του να καταγγείλουν αυτή τη συμπεριφορά του ΥΠΕΚΑ που προσβάλλει βάναυσα την επαγγελματική μας ιδιότητα,

 

γ) Το ΤΕΕ να μεριμνήσει ώστε μετά την αναστολή της υπηρεσίας επίλυσης αποριών από μηχανικούς που βρίσκονταν στο κτίριο του ΤΕΕ (οδό Νίκης) όχι μόνο να μην ανασταλλεί η ανάλογη δραστηριότητα από εκπρόσωπο του ΥΠΕΚΑ αλλά να τοποθετηθούν και άλλοι υπάλληλοι στην υπηρεσία, προκειμένου να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας, αλλά και να λειτουργήσει κάποτε η τηλεφωνική γραμμή βοηθείας,

 

δ) Να δημιουργηθεί ηλεκτρονικό αρχείο (το οποίο θα είναι προσβάσιμο μέσω διαδικτύου από όλους τους μηχανικούς) με όσες απορίες μπορούν να συγκεντρωθούν και ομαδοποιηθούν, έτσι ώστε αυτές μαζί με τις οδηγίες -απαντήσεις της υπηρεσίας να αποτελέσουν ένα εργαλείο σωστής εφαρμογής του νόμου , προσβάσιμο καθ'όλο το 24ωρο με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση του παραγωγικού χρόνου των μηχανικών.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Είπα να μην ξεκινήσω κάποιο καινούργιο τόπικ και ποστάρω εδώ σημερινές πληροφορίες!

Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης αποφάσισαν και ενημερώνουν ότι Τρίτη και Πέμπτη ΔΕΝ θα δέχονται κανένα και για καμία υπόθεση!!

Τόση πολύ δουλειά έχει πέσει θα ήθελα να ήξερα...ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!

Τόσο τον ύπνο του δικαίου κοιμούνται όλοι...κανένας δεν ελέγχει τι γίνεται???

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδή το αναφέρεις... η πολεοδομία της Αγ. Παρασκευής είναι απαράδεκτη ΕΝΤΕΛΩΣ (στατικά τοπογραφικό εξαιρούνται)

Για μία πληροφορία έκδοσης αδειας χρειάστηκα μία εβδομάδα.

Χθες ρωτούσα που είναι ο Χ υπάλληλος γιατί έχει χρεωθεί τον φάκελο μου και δεν μου απαντούσε κανείς λες και μιλούσα στο υπερπέραν.

Αν πας 8.55 ο προιστάμενος που ακούει κλασική μουσικούλα στο γραφείο του μπορεί να σε πει ζώο και να πεταξει έξω με τις κλοτσιές φωνάζοντας ότι ανοίγουν στις 9.00.

Από Νοέμβριο καταγγελία αυθαιρέτου και δεν έχουν πάει ακόμα για αυτοψία.

Οι υπάλληλοι δεν σε κοιτάνε, έχουν τα ματια κάτω και δεν εξυπηρετούν.

Τέλος από το αρχείο προς την κυρίως αίθουσα δεν μπορείς να πας ευκολα λόγω των φακέλων που βρίσκονται στο πάτωμα.

 

Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ούτε για την Τριτη-Πεμπτη ούτε για το ωράριο που είναι μετά τις 9 με αποτέλεσμα αν δεν το γνωρίζεις να ταλαιπωρείσαι αδίκως.

 

Είμαι εκτός θέματος (το ξέρω) αλλά έβγαλα το άχτι μου.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ας μας μεταφέρει κάποιος σε σωστό μέρος (σόρυ και από εμένα!)

Αισίως έκλεισα μήνα για να μου βρούν ένα φάκελο από αυτούς που είναι πεταμένοι στο πάτωμα!Εμένα δεν με αφήνουν να ψάξω...όσο για τον προιστάμενο..Ασχολίαστος ο άνθρωπος..Για απορίες ειδικά με τον νέο τρόπο έκδοσης αδειών μααααυρα μεσάνυχτα!!Και απαντούν μόνο αν έχει χρεωθεί ο φάκελος ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕ δηλαδη...δίκαια η χειρότερη πολεοδομία της Αθήνας κατά την γνώμη μου!Χρόνια τώρα..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα χρειαστεί να ανοίξουμε νέο νήμα για να εκτονωνόμαστε περιγράφοντας της ιστορίες μας :smile:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτες ειναι πειπτωσεις που, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μια "επισκεψουλα" απο τηλεοπτικα καναλια, ισως να βελτιωνε την "αποδοση" των υπαλληλων της συγκεκριμενης υπηρεσιας...

Εναλλακτικη: Να μην εχεις αναγκη απο λεφτα (να δουλευεις απο hobby :))) και να τους ξεσκισεις στις καταγγελιες, να κανεις 100 ερωτηματα και να ζητας εγγραφως απαντησεις, να τους τρεχεις στα διαπλανητικα δικαστηρια κλπ. :)

Link to comment
Share on other sites

Να μην εχεις αναγκη απο λεφτα (να δουλευεις απο hobby :))) και να τους ξεσκισεις στις καταγγελιες, να κανεις 100 ερωτηματα και να ζητας εγγραφως απαντησεις,

 

Aν το κάνεις αυτό απλά δεν θα εξυπηρετηθούν 100 συνάδελφοι.

 

Το σωστό θα ήταν αξιολόγηση υπηρεσιών των υπαλλήλων της πολεοδομίας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.