Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ανακαίνιση Μονοκατοικίας - Γύψινα


ducatista

Recommended Posts

χθες μου ανατεθηκε μια ανακαινιση σε μια μονοκατοικια (γκρεμισματα, σοβατισματα , πλακακια , θερμανση μονωση ταρατσας και βαψιματα. η μονοκατοικια εχει πολυ υγρασια και εχει παθει πολλες ζημιες επειδη για 20 χρονια η ταρατσα ηταν ακαλυπτη απο θεμα μονωσεως και ολα τα ταβανια θελουν ξησιμο οπου εχει ρωγμες και ξανα σοβατισμα.

 

εκει που υπαρχει το προβλημα με τον ιδιοκτητη ειναι οτι εχουν παρει ''μεντα'' και τα παλια τα γυψινα και σκεφτεται να τα αντικαταστισει., εκει που κολαω εγω ειναι που του λεω να μην βαλει καθολου γυψινο γυρω γυρω σε καθε γωνια ταβανιου. θα του βγει και οικονομικοτερα του λεω.

 

εσεις τι αποψη εχετε? σε καινουργια σπιτια βαζουν αυτο το γυψινο σκαλοπατακι στα ταβανια? εγω το θεωρω πλεον ξεπερασμενο καλυτερα να μην εχει τιποτα (αλλα ετσι βασανιζεται ο μπογιατζης για τα κοψιματα :mrgreen:). για ροζετα δεν το συζητω εφαγε το ακυρο πανιγυρικα :grin: .

 

καθε αποψη δεκτη και σεβαστη

Link to comment
Share on other sites

τα ζητάν οι πιο πολλοί

και εγώ τα βάζω στην οροφή για να κρύβουν τις ατέλειες

Edited by alfisti1978
Link to comment
Share on other sites

πλεον μου φαινεται πολυ κακογουστο. και αν δειτε και αγγελιες απο καινουργια διαμερισματα οι πιο πολλοι δεν βαζουν. δεν ειναι το θεμα το κοστος απλα φαινεται καλυτερα αμα δεν εχει πιστευω.

 

ducatista εγω alfisti εσυ..........μαμησε ο μπαλοτελι ετσι?

Link to comment
Share on other sites

χαχα

ναι καλός - πολύ καλός και θεαματικός

(βαθια υπόκλιση στη Ducati - ενω οι Αλφα βρίσκονται σε σχετική κάμψη (λόγω μπροστα κίνησης και όχι πίσω) η Ducati είναι βασίλισσα

ξεπερασε όλες τις προσδοκίες)

Link to comment
Share on other sites

Το κόστος των απλών γύψινων με την τοποθετηση είναι 3-4ευρώ/m όπότε το κόστος δεν είναι και μεγάλο. Υπάρχουν πολλές διατομές, από πολύ απλές ορθογωνικές ως και με πολλές καμπύλες για νεοκλασικά σπίτια. Επίσης μπορείς να τα συνδυάσεις με γύψινα κρυφού φωτισμού αλλά να προσέχεις γιατί ο κρυφός φωτισμός είναι ο "ρουφιάνος" του μπογιατζή (προσοχή στο ταβάνι)

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μονώσεις το δώμα (υγρομόνωση και θερμομόνωση).

Από της υγρασίες μήπως έχουν εππηρεαστεί και τα φέροντα δομικά στοιχεία; (πλάκες, δοκοί, υποστυλώματα)

Link to comment
Share on other sites

θερμομονωση εχει ηδη :shock: (βαζαν και πριν 20 χρονια φελιζολ στις πλακες) εγω μονο στεγανοποιηση θα κανω στην ταρατσα. το θεμα παντως των γυψινων ακομα με ταλεπωρει. βλεπω φωτο στο ιντερνετ απο κατοικιες η διαμερισματα και αυτα που δεν εχουν σκαλοπατακι γυψινο μου φαινονται πιο ωραια. λετε να ειναι προσωπικο μου κολημα? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.