Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επαγγελματικά δικαιώματα Τ.Μ.Ο.Δ


Recommended Posts

Βλέποντας ασχολίαστο το topic αυτού του τμήματος είπα να κάνω την αρχή.

Το 2009 έγιναν κάποιες συζητήσεις περί εισαγωγής του τμήματος στο Τ.Ε.Ε και αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων, πέρα απ αυτό δεν έχω δει κάτι νεότερο.Απ ότι ξέρω κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, παρα μόνο η εγγραφη των αποφοίτων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Γνωρίζει κάποιος κάτι γύρω απο το θέμα?

Link to comment
Share on other sites

Aπό αυτά που στηρίζουν γκαρσονιέρες , καφετέριες και κάνουν τα κομματόσκυλα τους γιούς και τις κόρες ακαδημαικούς φωστήρες .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Αριστεία στην κατάρτιση μηχανικών ικανών να κατανοούν και αναλύουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων οργανισμού/ επιχείρησης/ έργου και να σχεδιάζουν κατάλληλες λύσεις για σύνθετα, πολύπλευρα προβλήματα στις διεπιφάνειες της τεχνολογίας, διοίκησης και οικονομίας. 
Κάλυψη των αναγκών της οικονομίας για μηχανικούς στους τομείς της χρηματοοικονομικής μηχανικής και της μηχανικής της διοίκησης, κατάρτιση στην επιστήμη του μηχανικού και τη χρήση των σχετικών μεθόδων στη χρηματοοικονομική και στη διοίκηση, πολύπλευρη εκπαίδευση που αποβλέπει σε ανάπτυξη στελεχών με διεπιστημονικό γνωστικό υπόβαθρο. Μοναδικότητα στο συνδυασμό γνώσεων οικονομολόγου και μηχανικού. 

Οι υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος σε συνδυασμό με τη μέχρι στιγμής μοναδικότητα του διπλώματος Μ.Ο.Δ. στον ελληνικό χώρο εξασφαλίζουν υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας και ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα, όπου απασχολείται το 90% των αποφοίτων. Οι βασικοί τομείς αρμοδιοτήτων των Μ.Ο.Δ. στις επιχειρήσεις είναι η χρηματοοικονομική μηχανική, η διαχείριση έργων, η εφοδιαστική αλυσίδα, οι οικονομοτεχνικές μελέτες, και γενικότερα οι εφαρμογές των ποσοτικών μεθόδων και της πληροφορικής στην επίλυση αμιγώς διοικητικών ή διοικητικών και τεχνολογικών προβλημάτων. Το πτυχίο του Μ.Ο.Δ. τυγχάνει ιδιαίτερης αναγνώρισης στο εξωτερικό.

http://proson.eoppep.gr/el/Qualifications/Details/1162 )

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω παρόμοιο με τους Αρχιτέκτονες Τοπίου ένα πράμα !

Αχ Ελλάδα με τις γραφικές ειδικότητές σου, είσαι απλά αξεπέραστη. 

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Συμβουλάτορες δηλαδή γενικά και παντού... Έχουμε όντως αρκετούς από αυτούς..μαζί με προέδρους στην Ελλάδα

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

πριν βγουν συμπεράσματα και μάλιστα υποτιμητικά για τις σπουδές ανθρώπων, γιατί δεν περιμένουμε να μας πει τι είναι το Μ, το Ο και το Δ καταρχήν και πού ή ποια είναι η σχολή ??

 

 

(και συμβουλάτορες γενικά και παντού έχουμε μπόλικο αλλά και σχολιαστές άνευ δεδομένων γενικά και παντού έχουμε) 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο τι επιπλέον θέλουν. Να εγγράφονται σε 2 επιμελήτηρια; Υπάρχει άλλο τμήμα που σε εγγράφει σε 2 επιμελητήρια;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.