Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Σε καινούριο διαμέρισμα (6 μηνών) πριν από 2-3 μέρες έσπασε το διακοπτάκι κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και πλυμήρισε όλο το διαμέρισμα. Έμαθα πως πριν λίγο καιρό έσταζε και ένα διακοπτάκι στο μπάνιο, και κατά τη διαδικασία αφαίρεσής του έσπασε κι αυτό. Και τα δύο έσπασαν στην 3η σπείρα του σπειρώματος τους, οι υπόλοιπες σπείρες ήταν εκτός σωλήνα, είχαν βιδωθεί δηλαδή τα διακοπτάκια μόλις κατά 3 στροφές. Είναι μάρκας "C.M.". Τα έχει δουλέψει κανείς; Δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες σχετικά με την προέλευσή τους...

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όχι CIM, την ξέρω και γω την CIM, αν και στο παρελθόν έχω δει και τέτοιο σπασμένο, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο.

 

Επειδή μάλλον θα πάνε για αλλαγή όλα τα διακοπτάκια αυτά, έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα;

 

Σχετικά με τον τρόπο που είχαν βιδωθεί τα βρυσάκια κάποιο σχόλιο; Ο υδραυλικός επιμένει πως έτσι πρέπει να τοποθετούνται, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί να έχει το βρυσάκι 10 σπειρώματα και απ' αυτά να χρησιμοποιεί τα 3 μόλις!

Edited by thanar
Link to comment
Share on other sites

Ο υδραυλικός επιμένει πως έτσι πρέπει να τοποθετούνται, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί να έχει το βρυσάκι 10 σπειρώματα και απ' αυτά να χρησιμοποιεί τα 3 μόλις!

Τα κάνουν μακρυά τώρα για να αποφεύγονται οι προσθήκες.

Έτσι όπως τα λες νομίζω ότι ο υδραυλικός δεν έχει ευθύνη.

Δεν ξέρω αν είναι σωστό να λέμε μάρκες αλλά για την συγκεκριμένη δουλειά προτιμώ τα ελληνικά BF

http://brassform.gr/index.php

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt"><font color="#000000" face="Times New Roman" size="3">Κι εγώ χρησιμοποιώ διακόπτες <span lang="EN-US" style="mso-ansi-language: EN-US">brass</span><span lang="EN-US"> </span><span lang="EN-US" style="mso-ansi-language: EN-US">form</span><span lang="EN-US"> </span>αρκετά χρόνια ,για μένα είναι πολύ καλοί.</font></p>

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt"><font color="#000000" face="Times New Roman" size="3">Καλοί είναι και οι <span lang="EN-US" style="mso-ansi-language: EN-US">cherbros</span>, τους δουλεύω χρόνια,</font></p>

<p> </p>

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tα brassform ειναι τα καλυτερα,επισης καλα ειναι τα cim.Προσφατα ομως επειδη ειχα καποια θεματα (δεν εκλειναν μετα απο λιγους μηνες) δοκιμασα τα bugatti (valvosanitaria) ιταλικης προελευσης τα οποια μεχρι στιγμης φαινονται πολυ καλα.

Οσο για τα "cm" για σχιστοματικα μου ακουγονται..

Θα μπορουσες να ανεβασεις μια φωτογραφια να δουμε?

 

edit:Για το βιδωμα το εξηγει ο συναδελφος πιο πανω πολυ σωστα.Ειναι για να μην βαζουμε προσθηκες και να ξερεις πως αν ειχε κανει λαθος ο εγκαταστατης στο βιδωμα το πιο πιθανο θα ηταν να ανοιγε το εξαρτημα στον τοιχο και οχι το διακοπτακι.Το οτι ανοιξε το διακοπτακι σημαινει οτι ειναι κακης ποιοτητας.

Edited by argy_mixalis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.