Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με διόρθωση βεβαίωσης


Recommended Posts

Συνάδελφοι, καλησπέρα. Έψαξα στο forum για να δω αν έχει απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν βρήκα κάτι. Συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί σε άλλο topic.

 

Έκανα μία βεβαίωση μη αυθαιρεσιών, αλλά αντί να επιλέξω το δεύτερο κείμενο διότι το κτίσμα είχε εξαιρεθεί από κατεδάφιση με τον 1337/83, επέλεξα το πρώτο. Έκανα αίτηση για να ξεκλειδωθεί η αίτηση, όπως και έγινε. Τώρα όμως δεν μου βγάζει τις επιλογές του κειμένου. Τι πρέπει να κάνω; Αν κάνω νέα βεβαίωση αυτή θα μείνει σε προσωρινή υπαγωγή. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό;

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δες εδώ λεπτομέρειες: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/%C1%D5%C8%C1%C9%D1%C5%D4%C1%20MENU/note20120601-2.pdf

 

** Σε περίπτωση που η Βεβαίωση µηχανικού δεν επιδέχεται διόρθωσης ως ανωτέρω (π.χ. έχει επιλεγεί λάθος τύπος βεβαίωσης ή εάν δεν έπρεπε καν να εκδοθεί βάσει της κείµενης νοµοθεσίας) ο µηχανικός µπορεί να αιτηθεί την επαναφορά της Βεβαίωσης σε προσωρινή υπαγωγή και στο πεδίο «Περιγραφή» των βασικών στοιχείων να αναγράψει µε κεφαλαία γράµµατα τη φράση «ΑΚΥΡΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ∆ΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ».

 

Και στη συνέχεια εκδίδεις νέα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.