Μετάβαση στο περιεχόμενο

48 ωρη γνωστοποίηση εργασιών στην Πολεοδομία με το Αρθρο 4 παρ 3 ΝΟΚ


Recommended Posts

Δεν έχω καταλάβει:θέλει απλές φωτοτυπίες των σχεδίων και του στελέχους ΄επικυρομένα?Διότι αν είναι σε μικροφίλμ, τη κάτσαμε!!2-3 εβδομάδες από Ασπρόπυργο συν τη ταλαιπωρία την επιθπρόσθετη!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Σωκράτους όσα χρόνια θυμάμαι κάνει ότι γουστάρει. Σε λίγο θα ζητάνε και Ε9 και Ε1. Το παίζουν αυστηροί, θέλουν όλες οι διαδικασίες να είναι δύσκολες.

Άλλα φταίμε εμείς γιατί δεν έχουμε πάει μια φορά με ένα εξώδικο.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

 

δε διαφωνώ. Εάν αλλάξουμε επάγγελμα και γίνουμε αμιγείς δικηγόροι θα λειτουργούμε ως δικηγόροι και θα αμειβόμαστε ως δικηγόροι. Τώρα είμαστε ακόμα τεχνικοί δικηγόροι, μηχανικοί δηλαδή, και ως επί το πλείστον θα αναζητούμε τα γ@μόχαρτα που ζητούν για να τους τα δώσουμε, να ξεμπερδεύουμε κι εμείς και οι πελάτες. Σε περιπτώσεις που αξίζει να το "τραβήξεις" γιατί έτσι κι αλλιώς βρίσκεσαι σε αναπόφευκτο αδιέξοδο εκ των πραγμάτων και ούτως ή άλλως θα χάσεις το χρόνο σου κι εσύ και ο πελάτης σου τότε "κυνήγα" το νομικά μπας και δημιουργήσεις και νομολογία-δρόμο τον οποίο θα δύνανται να ακολουθήσουν και άλλοι Συνάδελφοι. Εν ολίγοις, έχεις εύκαιρα όλα τα γ@μόχαρτα που ζητούν χωρίς ιδιαιτέρα δυσκολία, τα δίνεις και ξεμπερδεύεις κι εσύ και ο πελάτης ή τους "κυνηγάς" νομικά με ό,τι συνεπάγεται αυτό εις χρόνο και εις χρήμα (εις χρήμα εις το τετράγωνο δηλαδή); Κατά τα άλλα αν θέλετε να σας αναλύσω κι εγώ με βάση το Νέο Κώδικα Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς σε πόσα ατοπήματα-παραπτώματα υποπίπτει η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων...άλλωστε είναι απλό, ό,τι αναφέρει ότι πρέπει να κάνουν, κάνουν το αντίθετο...

Edited by Antiermitianos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να μου πει, η Τεχνική Έκθεση της 48ωρης πόσο αναλυτική πρέπει να είναι ? Δηλαδή πρέπει να είναι γενικόλογη και περιγραφική κάπως έτσι :

 

 

Οι εργασίες αφορούν σε μικρής έκτασης εσωτερικές διασκευές, αντικατάσταση θυρών και εσωτερικούς χρωματισμούς που σκοπό έχουν την συντήρηση του διαμερίσματος....

 

ή πρέπει να είναι αναλυτική με ακριβή περιγραφή των εργασιών ?

 

 

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι οι εξής:

1. Καθαίρεση δρομικής τοιχοποιίας μήκους 3,00μ.

2. Αντικατάσταση 3 εσωτερικών θυρών μήκους 0,80μ. 

3. Εσωτερικός χρωματισμός των τοίχων του καθιστικού συνολικού εμβαδού 20,00Μ2.

 

Φοβάμαι ότι επειδή πιθανόν πάει και στο ΙΚΑ...η πολλή ανάλυση μήπως δεν κάνει καλό.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά όσες φορές έχω καταθέσει γνωστοποίηση δεν έχω βάλει αναλυτικά την προμέτρηση των εργασιών, όπως την περιγράφεις, ούτε κάποιος μου ζήτησε κάτι τέτοιο.

Αρκέστηκαν στην περιγραφή που κάνει η πίσω σελίδα του εντύπου συν κάποιες πληροφορίες όπως για παράδειγμα ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές κλπ.

Πιστεύω ότι όσο λιγότερα γράφουμε τόσο το καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις.

Επίσης όταν πρόκειται για αλλαγή εξωτερικών κουφωμάτων σε πολυκατοικία ή εξωτερικούς χρωματισμούς ζητούν συναίνεση συνιδιοκτητών.

Edited by chrisvach
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.