Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμούς


KF

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 305
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Υπηρεσία μου έστειλε "πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών έντος 10 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας".

Το έγγραφο εχει ημερομηνία Πρωτοκόλλου 8/1/2019. Στο σύστημα ΕΣΗΔΗΣ έχει ως ημερομηνία "Τελευταία Ενημέρωση" 9/1/2019

Μέχρι πότε πρέπει να τα υποβάλλω?

μέχρι τις 17 , 18 ή 19 ?

Στην υπηρεσία μου είπαν ότι η ημέρα σύνταξης του εγγράφου (8/1/2019) υπολογίζεται μέσα στο 10ημερο και υπολογίζω ακόμα 9 ημέρες

Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

Ο διαγωνισμος εγινε μεσω ΕΣΗΔΗΣ; Αν ναι συμφωνα με την νομοθεσια ολη η διαδικασια γινεται μεσω αυτου. Ετσι και να σου εστειλαν εγγραφο δεν πιανεται ημερομηνιακα .

Ειναι λοιπον 10 μερες απο τις 9/1/19 .Οι μερες αρχιζουν παντα απο την ΕΠΟΜΕΝΗ της κοινοποιησης  και ληγουν την ημερα που εχεις την προθεσμια (19/1/19).Επειδη δε 19/1/19 πεφτει Σαββατο η ημερομηνια υποβολης ειναι 21/1/19.

(Αν σου λεει 10 μερες χωρις να γραφει τιποτε αλλο τοτε αν εσυ το παρεις π.χ στις 2.59 το μεσημερι ενω η υπηρεσια κλεινει στις 3 δεν χανεις μια μερα;;;).

Μια ερωτηση εγκυκλοπαιδικη.

Το εγγραφο που εχει αρ.πρωτ 8/1/19  το πηρες την ιδια μερα;

Η μερα συνταξης του εγγραφου αποκλειεται γιατι μπορει να το επαιρνες μετα απο 10-15 μερες.Ποιος διαβεβαιωνει το αντιθετο;;; (και αν εμενες 500 χιλ. μακρυα!!!;;;;)

" Η εν λόγω προθεσμία καθορίζεται στα έγγραφα της σύμβασης και δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ούτε μεγαλύτερη των είκοσι (20) ημερών από την κοινοποίηση της πρόσκλησης υποβολής των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου" (απο τις προτυπες διακηρυξεις)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Λάθος μου. Όταν έγραψα "η υπηρεσία μου έστειλε πρόσκλήση υποβολης δικαιολογητικων" εννόουσα ότι μου έστειλαν μέσω του ΕΣΗΔΗΣ την πρόσκληση στις 9/1 ενώ το έγγραφο είχε πρωτοκολλο με ημερομηνία 8/1. Επομένως ισχύει η ημερομηνία που το έλαβα στο ΕΣΗΔΗΣ και προσθέτω ακόμα 10 ήμερες και όχι 9+σήμερα

Link to comment
Share on other sites

Όταν πρόκειται για Κ/Ξ φυσικών προσώπων, το κάθε μέλος της Κ/Ξ θα υποβάλλει τα δικά του δικαιολογητικά.

Πρέπει όμως να υποβάλλουν επιπλέον και κάποιο άλλο δικαιολογητικό νομιμοποίησης? Την προσφορά την έχουν έχουν υπογράψει όλα τα μέλη, οπότε δεν τίθεται θέμα πληρεξουσίου εκπροσώπησης. Και η Κ/Ξ ακόμα δεν έχει συσταθεί.

Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για το ανεκτέλεστο, οι Διακηρύξεις ζητάνε Υπεύθυνη Δήλωση συνοδευομενη από Πίνακα με το ανεκτέλεστο του κάθε έργου και το συνολικό ανεκτέλεστο.

Μπορεί η επιτροπή να απαιτήσει να προσκομίσουμε Βεβαίωση ανεκτέλεστου από την Υπηρεσία? δεν το προβλέπει πουθενά η Διακήρυξη της ΕΑΑΔΗΣΥ

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω. Η επιτροπή ζητάει ότι αναφέρεται στη διακήρυξη. Η υπεύθυνη δήλωση είναι υπεραρκετή.

Link to comment
Share on other sites

Μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα για τα δικαιολογητικα που θα υποβαλεις .Αν ,κατα την επιτροπη, εχεις καποιο λαθος ή ξεχασες κατι οφειλει να σε ειδοποιησει να το προσκομισεις (βλ. διακηρυξη) .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στις διακηρυξεις ζητούν ασφαλιστικη ενημεροτητα για τα εργα από το ΙΚΑ

Οταν υπογραφουμε μια σύμβαση, μετά περιμένουμε να την υπογράψει ο Δημαρχος/Περιφερειαρχης/κτλ ωστε να πάρουμε ενα αντιγραφο, για να κανουμε αναγγελία στο ΙΚΑ και να πάρουμε ασφαλιστικη ενημεροτητα.

Ομως ο Δημαρχος δεν υπογράφει ποτέ την ίδια ημέρα. Εαν υπογράψω συμβαση σήμερα με σημερινή ημερομηνία, θα μου δώσουν την σύμβαση υπογεγραμμενη από τον Δημαρχο μετά από μερικές ημέρες, οπότε εαν συμμετεχω σε κάποιον διαγωνισμό αύριο ή μεθαυριο, δεν θα έχω ασφαλιστικη ενημερότητα από το ΙΚΑ.

Για τους διαγωνισμούς πρέπει να διαθέτουμε ασφαλιστικη ενημερότητα ΙΚΑ, με την ημερομηνια υπογραφής της Σύμβασης ή με την ημερομηνία αναγγελίας στο ΙΚΑ ?

Ποιά είναι η σωστή διαδικασία για να μην υπάρχει χρονικό κενο μεταξύ της ημερομηνίας υπογραφής Σύμβασης και της έκδοσης ασφαλιστικης ενημερότητας του ΙΚΑ για το εργο?

Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.