Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμούς


KF

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 305
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

10 ώρες πριν, Paul_Mix said:

Στο ΤΕΥΔ, στο Α' μέρος, εκεί που ρωταει " ο οικονομικός φορέας είναι εγγεγραμμένος σε επίσημο κατάλογο/Μητρώο" , όσοι ΔΕΝ έχετε ενημερότητα πτυχίου, απαντάτε ΝΑΙ και αναφέρετε το ΜΕΕΠ ή απαντάτε ΟΧΙ?

Εχει βγει κατευθυντήρια οδηγια, που ως επισημος κατάλογος θεωρείται η εγγραφη στο ΜΕΕΠ σε συνδιασμό με την ενημερότητα πτυχίου , αλλά εαν απαντάμε ΝΑΙ και αναφέρουμε το ΜΕΕΠ είναι λόγος ακυρότητας?

 

Εγω δεν θα σε ακυρωνα εφ οσον απο τα αλλα πεδια του ΤΕΥΔ προκυπτει οτι εχεις ΜΕΕΠ χωρις ομως να απαιτειται να εχεις  ενημεροτητα .

Edited by KF
Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, varxo said:

επειδή μου έτυχε μου ζήτησαν να συμπληρώσω σωστά αυτό το πεδίο και μόνο και να την ξαναυποβαλλω την ΤΕΥΔ

Ειναι μια σωστη αντιμετωπιση απο την υπηρεσια.Το λαθος θα ηταν να σε αποκλεισουν.

Link to comment
Share on other sites

Οι διακηρυξεις ζητούν οι εγγυητικές να γράφουν συγκεκριμένα πράγματα. Το ΤΜΕΔΕ και οι Τράπεζες τις έχουν έτοιμες. Τι γίνεται με τις εγγυητικές από το Παρακαταθηκών και Δανείων? Πρέπει να γράφουν όλα όσα ζητάνε οι διακηρύξεις για να γίνουν δεκτές?

Μήπως υπάρχει κάποιο υπόδειγμα για να το δείξω στον υπάλληλο που τις γράφει χειρόγραφα για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι σωστά γραμμένη

Link to comment
Share on other sites

Έχει απαντηθεί και παλιότερα.

Λόγος ακύρωσης δεν είναι. Θα πρέπει η υπηρεσία εφόσον εντοπίσει το λάθος σου να σου ζητήσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διευκρινίσεις ώστε να διορθώσεις την απάντηση σου σε όχι. Γιατί όμως να απαντήσεις Ναι, αφού η οδηγία ξεκάθαρα σου λέει ότι το ΜΕΕΠ μόνο σε συνδυασμό με την ενημερότητα αποτελεί επίσημο κατάλογο.

Link to comment
Share on other sites

Στις εγγυητικες συμμετοχής από το Παρακαταθηκων και Δανείων πρέπει να γράψουμε σύμφωνα με την διακήρυξη?

τους όρους ότι: αα) η εγγύηση παρέχεται ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα, ο δε εκδότης παραιτείται του δικαιώματοςτης διαιρέσεως και της διζήσεως, και ββ) ότι σε περίπτωση κατάπτωσης αυτής, το ποσό της κατάπτωσης υπόκειται στο εκάστοτε ισχύον τέλος χαρτοσήμου
Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

Τι γίνεται με τα δικαιολογητικά που έχουν εκδοθεί πριν από την ημέρα του διαγωνισμού αλλά δεν γράφουν διάρκεια ισχύος?

Πιο συγκεκριμενά, εαν έχω Βεβαίωση Πειθαρχικού με ημερομηνία εκδοσης 1,5 μήνα πριν από τον διαγωνισμό, αλλα χωρίς όμως να γράφει χρονική διάρκεια ισχύος, θα γίνει δεκτή?

Ισχύει ακομα η 3μηνη διαρκεια ισχύος σε αυτές τις περιπτώσεις?

Edited by Paul_Mix
Link to comment
Share on other sites

Το πειθαρχικο απο το ΤΕΕ ειναι 6μηνο (το γραφει στο εγγραφο) και απο την ΕΕΤΕΜ ετησιο (μεχρι τελος του ετους - και παλι το γραφει)

Ότι έγγραφο δεν αναφέρει διάρκεια ισχύος..... συνήθως αναγράφετε στις διακηρύξεις αν ζητούνται τέτοια έγγραφα πρέπει να είναι 1-3 μήνες πριν το διαγωνισμό (κάτι που το αποφασίζει η υπηρεσία - και το αναφέρει στην εκάστοτε διακήρυξη της) 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.