Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δημόσια Έργα


KF

Recommended Posts

αν έχεις τιμολόγιο για την αγορά τους το πας σαν απολογιστικά 

αν οχι στο 80% του άρθρου σαν υλικά προς ενσωμάτωση στο έργο 

Edited by varxo
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν και η ανακοίνωση/ενημέρωση είναι από τον Μάρτιο, θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον σύμφωνα με τον τίτλο της ανακοίνωσης/ενημέρωσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όταν γίνεται προδικαστική προσφυγή και ζητούν την ακύρωση της προσφοράς μας (ο 3ος ζητάει την ακύρωση των δύο πρώτων και είμαι 2ος), πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα ή απλά περιμένουμε την απόφαση της ΑΕΠΠ και μετά θα προβούμε σε κάποια ενέργεια?

Η προδικαστική προσφυγή δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνουμε, όπως γίνοταν με τις ενστάσεις, πρέπει να την αναλάβει υποχρεωτικά δικηγόρος?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στον 1ο ΑΠΕ αυξήσαμε τις ποσότητες σε κάποιες εργασίες και μειώσαμε τα απρόβλεπτα.

Τελικά, οι ποσότητες των εργασιών που εκτελέσθηκαν και πιστοποιήθηκαν ήταν λιγότερες από τον 1ο ΑΠΕ. Τώρα που θα κάνουμε τακτοποιητικό ΑΠΕ, θα μειώσουμε τις ποσότητες των εργασιών σύμφωνα με τις πιστοποιημένες και την διαφορά θα την "επιστρέψουμε" στα απρόβλεπτα τα οποία θα αυξηθούν?

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Paul_Mix said:

Τώρα που θα κάνουμε τακτοποιητικό ΑΠΕ, θα μειώσουμε τις ποσότητες των εργασιών σύμφωνα με τις πιστοποιημένες και την διαφορά θα την "επιστρέψουμε" στα απρόβλεπτα τα οποία θα αυξηθούν?

Με βάση αυτά που αναφέρεις, ως τελικός-τακτοποιητικός, τώρα πια δεν θα κλείσει σε ισοζύγιο, αλλα θα συνταχθεί "επί έλαττων" µε μηδενισμούς των δαπανών: των µη χρησιµοποιηθέντων υπολοίπων Απροβλέπτων και της μη χρησιμοποιηθήσας δαπάνης Αναθεώρησης (αν η τελευταία δεν εξαντλήθηκε ή αυξήθηκε)

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή θα φτιάξω ΑΠΕ με μειωμένες ποσότητες (όσες είναι οι πιστοποιημένες) στις εργασίες και 0 στα απρόβλεπτα και στην Αναθεώρηση ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.