Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Φίλτρο εξαερισμού για φαρμακαποθήκη


elenk

Recommended Posts

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα το έχουν βρει πρόχειρο οι δημόσιες υπηρεσίες και το ζητάν παντού. Ιδιαίτερα το υγειονομικό στα εστιατόρια και συναφή. Εκεί βέβαια η απαίτηση στηρίζεται ως ένα βαθμό στη νομοθεσία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλημέρα. Να επαναφέρω το θέμα και να σας συμβουλευτώ, αν ξέρετε. Για άδεια λειτουργίας καταστήματων λιανικής με φυτοφάρμακα, θέλω πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Γνωρίζετε με ποιες διατάξεις το ελέγχω. Παθητική ως εμπορικό κατάστημα? Ενεργητική? Γνωρίζετε ο διακριτός χώρος των φυτοφαρμάκων τι κατηγορίας κινδύνου είναι?

Link to comment
Share on other sites

Αν η οικοδομική άδεια του κτιρίου είναι πριν το ΄89, πας με την 8γ Πυρ. Διάταξη, κατηγορία Ζ2 για όλο το κατάστημα. Δεν πας με τους χώρους ξεχωριστά.

Για μετά το ΄89 κτίρια πας με το άρθρο 9 του Π.Δ. 71/88, όπου εκεί πρέπει να ελεγχθεί το κατάστημα βάσει την Μελέτης Παθητικής Πυροπροστασίας που πρέπει να υπάρχει και στην Πυροσβεστική. Αν δεν υπάρχει, στον φάκελο της Ενεργητικής καταθέτεις και μελέτη Παθητικής.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ. Είναι καινούργια άδεια (2005) και με νομιμοποιήσεις του Ν4014, οπότε αλλάζουν και τα σχέδια της παθητικής που υπάρχουν ήδη στην πυροσβεστική. Άρα νέα παθητική και ενεργητική ως κατάστημα. Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

http://www.michanikos.gr/files/file/591-%ce%91%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%86%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%86/

 

Οι απαιτήσεις του υπουργείου για την αδειοδότηση καταστήματος φυτοφαρμάκων από την εγκύκλιο 73490/30-5-94 η οποία δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο ίντερνετ. Προλάβετε, γιατί σύντομα αλλάζουν προς το αυστηρότερο.

Γνωρίζετε εάν έχει αλλάξει κάτι τελικά;

Μου ζήτησαν μία τεχνική περιγραφή και δε βρίσκω κάτι περισσότερο.

 

Πιστεύετε ότι ο υπολογισμός μπορεί να γίνει ως αποθηκευτικός χώρος; Δηλαδή 3-6 ΑΑΩ;

Το υπάρχον σύστημα επαρκεί για 8 ΑΑΩ.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.