Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υγρομόνωση Ταράτσας


netpumber

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

 

Λοιπόν να ξεκαθαρίσσω πως δεν είμαι μηχανικός. Γράφτηκα στο forum αυτό για να μάθω περισσότερα για το θέμα που μας απασχολεί.

 

Μένουμε στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας και το πρόβλμα είναι το εξής :

 

Κάθε φορά που θα βρέξει ή θα ποτίσουμε τα φυτά της ταράτσας (είναι κάμποσα), νερά απο την ταράτσα αρχίζουν και στάζουν στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα τα κάγκελα να τα βάφεις και να καταστρέφονται αμέσως όπως επίσης πέφτουν και σοβάδες .

 

Σκεφτόμαστε λοιπόν να κάνουμε μια μόνωση μπας και γλυτώσουμε απο το θέμα αυτό όσο είναι ακόμα νωρίς. Θυμάμαι πριν χρόνια που με τον πατέρα μου βάζαμε ένα άσπρο υλικό σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας. Για λίγο καιρό ψιλοδούλεψε αλλά μετά ξαναάρχισε το ίδιο "βιολί".

 

Ψάξαμε λίγο στο internet και αυτό που κυρίως επικρατεί στο χώρο είναι το πισόπανο. Λένε όμως πως πάνω σε αυτή την εγκατάσταση δεν μπορείς ούτε να πατάς. Πόσο δε μάλλον να βάλεις γλάστρες και τέτοια.

 

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω , αν υπάρχει κάποια άλλη τεχνική για να επιτευχθεί ο στόχος ή απλά θα πρέπει το περιεχόμενο της ταράτσας να μετακινηθεί για πάντα απο εκεί.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.