Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια λειτουργίας και προδιαγραφές ιατρείου - οδοντιατρείου


terry

Recommended Posts

εσύ στην κάτοψη σου κανε αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης, ονόμασε το σχέδιο "αποτύπωση οδοντιατρείου" και είσαι καλυμμένος όσων αφορά το σχέδιο...

από κει και πέρα βεβαιώνεις αν πληρεί η όχι ελάχιστα τετραγωνικά και πλευρές.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 444
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα συναδελφοι,

εχω αναλαβει την εκδοση αδειασ για ιατρειο και έχω κολλήσει στη βεβαίωση ότι ικανοποιούνται οι συνθήκες του Π.Δ. 84/01.Αυτό πως γίνεται? με τεχνική έκθεση?επίσης που μπορώ να το βρώ?

 

Ευχαριστώ και καθε βοηθεια καλοδεχούμενη!

Link to comment
Share on other sites

Αν πας στη Δ/νση Υγείας της Νομαρχίας σου στο γραφείο που εκδίδουνε τις άδειες ιατρείων, σου δίνουν λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Συμπεριλαμβάνεται ένα πινακάκι που αναφέρει ακριβώς τι πρέπει να λέει βεβαίωσή σου και το προσθέτεις πάνω στο σχέδιο κάτοψης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Γνωρίζει κανείς αν τα κτηνιατρεία θεωρούνται καταστήματα υγεινομικού ελέγχου ? Μπορούν να υπάρχουν σε περιοχή αμιγής κατοικίας ? Μyrι η παραπομπή από το Δήμο Αθηναίων δεν ανοίγει . Μπορείς να το ξαναπεράσεις με νέο post?

Kαμιά βοήθεια ? Γνωρίζει κανείς κάτι?

Link to comment
Share on other sites

Μπες στην ιστοσελίδα του Κτηνιατρικού Συλλόγου http://www.hva.gr και θα βρεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περιοχή Α.Κ. επιτρέπονται κτίρια κοινωνικής πρόνοιας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για την άδεια λειτουργίας διαγνωστικού ιατρικού εργαστηρίου σε διαμέρισμα (κατοικία) ζητείται απο τη νομαρχία Αθηνών άδεια αλλαγής χρήσης.

Στην πολεοδομία Αθηνών ρώτησα για το κινητό φορτίο που απαιτείται στην περίπτωση αυτή κ έλαβα απάντηση ότι εξαρτάται από τον τίτλο. Δηλαδή αν γράφεται στον τίτλο η λέξη εργαστήριο χρειάζομαι κινητό 500Κg/τμ αν ο τίτλος λέει απλώς ιατρείο χρειάζομαι 300 Κg/τμ σύμφωνα πάντα με τα φορτία που αναφέρει ο κανονισμός φορτίσεων (αυτός ο αρχαίος του 45), στον οποίο ασφαλώς και δεν ξεκαθαρίζεται χώρος ιατερείου ή ιατρικό εργαστήριο. (Υ.Γ. οχι οτι στον ΕC1 γινεται μεγαλύτερος διαχωρισμος..)

Στην πράξη ο πιο βαρύς εξοπλισμός θα ειναι κάτι ψυγεία με βάρος όπως αυτά που έχουμε στο σπίτι μας...

Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο θέμα? Υπάρχει κάπου γραμμένο πόσο πρέπει να είναι το κινητο φορτίου του διαγνωστικού εργαστηρίου?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

που μπορώ να βρω μια πρότυπη μελέτη μηχανικού απο την οποία θα προκύπτει ότι η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι κατάλληλη και επαρκής για τη χρήση του συγκεκτριμένου εξοπλισμού?Είμαι νέα μηχανικός και θέλω τα φόντα σας!

 

 

εγω που ασχολήθηκα με ένα μικροβιολόγο, την άδεια λειτουργίας τη δίνει η Δ/νση υγιεινής της εκάστοτε Νομαρχίας και υπάρχει κάποιο διάταγμα δεν το έχω στο γραφείο θα το ανεβάσω από το σπίτι αν θέλετε, αλλά υπάρχει πολύ εύκολα στο διαδίκτυο και λέει τις προδιαγραφές των χώρων ανάλογα με την ειδικότητα είναι αν θυμάμαι ένα ΠΔ 84/01
Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω δει μια απλη ΥΔ του ηλεκτολογου...(οχι μηχανικου ηλεκτρολογου)

 

Εσενα σου ζητησαν κατι τετοιο??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.