Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

KYE και αναθεώρηση αδείας


pkon

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα , όντας άπειρος στο συγκεκριμένο αντίκειμενο και επειδή είναι δύσκολες οι εποχές και πρέπει να αναλαμβάνουμε οτι μπορούμε θα ήθελα τις χρήσιμες συμβουλές κάποιου που έχει ασχοληθεί με το εξής :

Εχω στην Καλλιθέα κτίριο του '30 (τριώροφο) που στους ορόφους του στεγάζει γραφεία συλλόγου και στο ισόγειο το οποίο έχει 3 εισόδους (2 προάυλιες και μία κύρια) 75 τ.μ έχει χρήση κατοικίας (και κατά την άδεια το ίδιο). Αυτο που επιθυμούν να κάνουν οι ιδιοκτητες των γραφείων (μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ) είναι να κάνουν συμβόλαιο με την ιδιοκτήτρια του ισογείου για χρήση του ως μαγειρίο, εστιατόριο και αναψυκτήριο. Δηλαδή με τις λίγες γνωσεις που έχω "κυε".Για να γίνει όμως αυτό πρώτα προφανώς πρεπει να γίνει αναθεώρηση αδείας από κατοικία σε κατάστημα και έπειτα να γίνει ολη η διαδικασία αδειας λειτουργίας και υγιεινομικών παρεμβάσεων. Αυτό που επιθυμώ για να μπορέσω να δώσω προσφορά είναι καποιος να μου πει 1,2,3... ολες τις φάσεις μελέτης και αναζήτησης που πρέπει να κανω πχ χρήσεις γης, στατική επάρκεια, Η/Μ, πυρασφάλεια, (κενακ?), αρχιτεκτονικά (+προταση) και τις διαδικασίες ώστε να πάρει άδεια κυε. Επίσης αν ελέγχω στατικά όλο το κτίριο η ασχολουμαι με το ισόγειο και προτείνω αναγκαίες παρεμβάσεις / ενισχυσεις(κτίριο του 30 με εμφανείς ρωγμές και φθορές και υπόγειο που καλύπτει το 1/4 της κάτοψης (όποτε δεν είναι όλο επί πλάκα εδάφους και αυτό όσον αφορά φορτία συνωστισμού ατομων). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή, γενικό χρονοδιάγραμμα διαδικασίας και παραπομπή σε φεκ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.