Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιβάλλων χώρος (νόμιμος ή όχι)


AKISKOYR

Recommended Posts

Θα ηθελα να ξερω αν καπου στο 90 θεσπιστηκε η αμοιβη περιβαλλοντος χωρου (Εγκ 57/90) για νεες οικ.αδειες, οχι για προσθήκες .Το ερώτημα μου είναι : Ότι περιβαλλοντας χώρος ειχε κατασκευαστει πριν το 90 και δεν αντίκειται με τον μέχρι πρότινος ΓΟΚ όχι ΝΟΚ αφού είχε εκδοθει οικοδομική αδεία προσθήκης το 96 και νομιμοποίησης το 2004 ο περιβάλλον χώρος είναι αδειοτουμενος( εννοω νόμιμος ) αφού η αρχική αδεία είχε εκδοθεί το 83 που δεν προβλέπονταν μελέτη περιβάλλοντα χώρου άλλα κατασκευάστηκε όπως σε όλα τα οικόπεδα , γήπεδα της εποχής εκείνης , βασιζόμενα πάντα στην οικοδομική αδεία. Δηλαδη δεν ειχε μελετη αλλα κατασκευαζοτανε.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι σε υφιστάμενο κτίριο του 1994 έχω στο διάγραμμα κάλυψης μία κάποια διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου η οποία όμως δεν έγινε ποτέ. Πρόκειται για σειρές μερικών σκαλοπατιών σε διάφορα σημεία του οικοπέδου (το οποίο είναι σε πλαγιά) που δεν έχουν κατασκευαστεί, αλλά και μία εξωτερική σκάλα στα δεξιά του κτιρίου που επίσης δεν κατασκευάστηκε. Η μη διαμόρφωση του περιβάλλοντος τοποθετείται σαν 1 λοιπή παράβαση στον υπολογισμό του προστίμου;

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.