Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακα μηχανολογων στην εφαρμογη α.π.ε στα κτιρια


georgesale

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Βρισκομαι στο τελευταιο ετος σπουδων σε τει μηχανολογιας και εχω αρχισει το ψαξιμο για μεταπτυχιακο. Με ενδιαφερει καποιο μεταπτυχιακο πανω στις α.π.ε (ηλιακη,αιολικη,γεωθερμικη) αλλα να υπαρχει και εκπαιδευση στον τροπο με τον οποιο μπορουν να εφαρμοστουν σε καποιο κτιριο ωστε να καλυπτει καποιες(η και ολες) απο τις ενεργειακες του αναγκες(κτιρια μηδενικης καταναλωσης ενεργειας , βιοκλιματικος σχεδιασμος κτιριων). Δηλαδη ο τροπος με τον οποιο μπορουν να ενσωματωθουν μικρες ανεμογεννητριες η και φωτοβολταικα πανελ στην κατασκευη του κτιριου με στοχο τη μεγιστη αποδωση αλλα και χωρις να "χαλανε" την αρχιτεκτονικη αισθητικη του. Μετα απο πολυ ψαξιμο λοιπον και στο φορουμ και στο google το μοναδικο που βρηκα που συνδιαζει αυτους τους 2 τομεις ειναι αυτο : http://www.findamast...spx?course=7607 .

Θα παρακαλουσα οποιον εχει καποια σχετικη γνωση στο αντικειμενο η γνωριζει καποιο αλλο μεταπτυχιακο σε καποιο αλλο πανεπηστημιο (κυριως για αγγλια ) να με βοηθησει.

ευχαριστω

Edited by georgesale
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω. Για να πω την αληθεια μου φανηκε καπως "κατωτερο" σε σχεση με αυτο που παρεθεσα αν η θεση του brunel στα top 10 uk ειναι 6 ενω του notignham ειναι 10. Μικρο ρολο παιζει βεβαια αυτο. Εσυ ποιο θεωρεις καλυτερο προγραμμα???

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που παρέθεσες είναι ενδιαφέρον μιας και συνδυάζει στοιχεία αρχιτεκτονικής και μηχανολογίας, απλά εγώ δεν τα πάω καλά με την αρχιτεκτονική οπότε δεν θα το παρακολουθούσα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι θα ήμουν αρκετά προκατειλημμένος στην άποψή μου.

 

Τώρα για το μεταπτυχιακό στο Brunel μου έχουν πει καλά λόγια άνθρωποι που παρακολούθησαν το Building Services Engineering (το σκέτο, χωρίς renewable), με τους οποίους είχα και την τύχη να συνεργαστώ και μπορώ να πω ότι το επίπεδο γνώσεων τους είναι πολύ καλό.

 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις email, τη διεύθυνση μπορείς να τη βρεις στις σελίδες των μεταπτυχιακών, ρωτώντας περισσότερες πληροφορίες. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ανέβεις Αγγλία πριν την μόνιμη εγκατάστασή σου οπότε μπορείς ίσως να κανονίσεις μια συνάντηση,ρώτα το αυτό στο email που θα στείλεις, με τα τμήματα για να δεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.