Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Υποδείγματα δικαιολογητικών για ΜΕΚ


SQRTGR

Recommended Posts

καλημέρα συνάδελφοι τον Ιανουάριο συμπληρώνω 5ετια απο την απόκτηση του πτυχίου μου, είμαι Τεχνολόγος Πολ.Μηχ. . Στα 5 χρόνια εχω εκδόσει περίπου 10 οικοδομικές άδειες (μελέτη -επίβλεψη),κατασκευαστικά σαν εργολάβος δεν έχω καμία εμπειρία και θέλω να υποβάλλω τα χαρτιά μου για ΜΕΚ Α θα ήθελα εαν κάποιος συνάδελφος έχει υποδείγματα των των παρακάτω δηλώσεων να τα ανεβάσει ή αν οχι καποιες επεξηγήσεις για τα bold γράμματα

1)Βιογραφικό σημείωμα για τις επαγγελματικές ή επιστημονικές απασχολήσεις.

2)Δήλωση του Ν.Δ. 1599/86 για τις απασχολήσεις στο κύκλωμα παραγωγής έργων

3)Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 του κυρίου του έργου και του επιβλέποντος τεχνικού, επικυρωμένη φωτοτυπία της οικοδομικής άδειας, έγγραφα νομιμοποίησης των υπογραφόντων τις Υ.Δ, όταν ο υπογράφων είναι εκπρόσωπος του Κυρίου του έργου, ιδιωτικά συμφωνητικά θεωρημένα από την εφορία, τιμολόγια ή δελτία παροχής υπηρεσιών, εργολαβικά, σε περίπτωση αντιπαροχής, ή κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τις πραγματοποιηθείσες εργασίες.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Συνάδελφε, εμένα μου την είχαν στείλει με ΦΑΞ απ'το Δ15. Δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο... Με ενα τηλέφωνο,θαρρώ πως θα σε εξυπηρετήσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Συνάδελφοι, μήπως στο μεταξύ έχει κάποιος κάποια παραπάνω πληροφορία? Θα μπορούσε κανεις να σκαναρει και να ανεβασει καποιο πρότυπο ή να το περιγράψει στο forum? Thanks a lot!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.