Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Solar-log και GSM router


pm4698

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Για ένα έργο 5 kW είχα συνεργασία με έναν προμηθευτή ΦΒ εξοπλισμού, ο οποίος έχει συγγένεια με τον πελάτη μου. Το θέμα είναι ότι μου έστειλε ένα καταγραφικό το οποίο δεν είναι με GSM διότι είχαν συνεννοηθεί για τον εξοπλισμο και τις τιμές αυτοί. Το καταγραφικό είναι το Solar log 500.

 

Ζήτησα από τον προμηθευτή να στείλω αυτό πίσω και να μου στείλει το μοντέλο solar log 200 GPRS. Μου πρότεινε να αγοράσω καλύτερα ένα GSM router και να το συνδέσω με ethernet με το solar log. Έχει κάνει κάποιος αυτή την εργασία για να βεβαιώσει ότι θα λειτουργήσει αυτή η συνδεσμολογία?Εάν ναι, υπάρχει κάποια πρόταση σε GSM router ή γενικότερα χαρακτηριστικά για να ψάξω?

 

Υ.Γ. Επικοινώνησα με την εταιρεία κατασκευής και μου είπαν φυσικά ότι δεν εγγυούνται την καλή λειτουργία του solar log με χρήση router. Φαντάζομαι ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν το αν θα κάνω εγώ σωστή εγκατάσταση του router.

Link to comment
Share on other sites

θα δουλέψει ΑΛΛΑ τα σωστά gsm router με ενσωματωνμένη την κάρτα sim είναι ακριβά. Αυτά που παίρνουν usb stick είναι οκ απλά τα usb stick δεν είναι και ότι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

ένα gsm router ο inverter σου θα το δει σαν κανονικό ρούτερ δεν τον νοιάζει πως βγαίνει προς τα έξω (αν είναι μέσω κινητής σταθερής κτλ)

Link to comment
Share on other sites

Εχω βάλει και εγώ solarlog200 και το έχω συνδέσει πάνω σε 3g router, μαζι με στικάκι της wind χωρις κανενα πρόβλημα. Πάρε κάποια γνωστή μάρκα και δεν θα έχεις πρόβλημα, θα το βλέπεις κανονικά. Εγώ έχω πάρει tp-link, γύρω στα 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά εδώ και 1,5 χρόνο. Οτιδήποτε χρειαστείς πεσμου να σε βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.