Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Φθηνότερο κόστος κατασκευης γραφείων


χρονογιοργοσ

Recommended Posts

... η πιο φθηνή λύση...

 

Καλό καθάρισμα, μια γυψοσανίδα και ένα φτηνιάρικο βάψιμο.

 

 

Αλλά συνάδελφε πρέπει να προσδιορίσεις πιο συγκεκριμένα το ερώτημα σου για να μπορεί να υπάρχει και πιο συγκεκριμένη απάντηση.

Πχ, υπάρχουσα κατάσταση, διαμόρφωση, νέα προτεινομένη κατάσταση με νέα διαμόρφωση, ανάγκες χώρων, χρήσεων και σκοπού γραφείων. Υπάρχουν από γραφεία μηχανουργίου, ή τελετών μέχρι γραφεία μόδας.

Φυσικά ένα σχέδιο πάντα βοηθαει.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Η πιο φτηνή λύση αξιοπρεπούς κατασκευής είναι η κλασσική.... Γυψοσανίδα για τους τοίχους, ορυκτή ίνα (σκουληκάκι) για τη ψευδοροφή, πόρτες πρεσσαριστές με χαρτοκυψέλη (honeycomb) και βέβαια δάπεδο είτε τρίψιμο στο μωσαϊκό που φαντάζομαι ότι έχει ή κάποιο φτηνό laminate ή κάποιο πλακάκι από κανένα περίσσευμα που σκοτώνουν οι εταιρίες με 3 ευρώ το μέτρο...Βάψιμο προφανώς από το προσωπικό και μάλιστα χωρίς τρίψιμο... μη κάνουμε και σκόνες!

Καλύτερα όλα να μπουν από το προσωπικό, ή κάποιο κουμπάρο τους που πιάνουν τα χέρια του... ή από κάποιον που θα βρείτε στις κολώνες γύρω από την αποθήκη... "Επισκευές, ανακαινίσεις, μερεμέτια.... Ο Πέτρος...." Ετσι θα αποτελούν ενιαία κατασκευή με παρόμοια εμφάνιση.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το πιο εντυπωσιακό που έχω δει για γραφεία είναι σε στυλ industrial εμφανή μπετά (πουθενά επίχρισμα) και όλα τα Η/Μ (αεραγωγοί, δίκτυο sprinker, σωλήνες ηλεκτρολόγου και υδραυλικού κοκ) φανερά.

 

Φυσικά όλα ήταν περιποιημένα και έδιναν κάτι παραπάνω σε συνεργείο καθαρισμού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.