ΚΑΝΑ 2,468 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 τελικά για εργοταξιακή σύνδεση οικ άδειας κατηγορίας 3 τι ισχύει! Ισχύει η στο προηγούμενο μήνυμά μου εγκύκλιος ή όχι? (το έντυπο πάντως που εκδίδεται αυτόματα από το e-άδειες, δεν έχει επάνω κάποια αυτόματη θεώρηση για εργοτ παροχή) Link to post Share on other sites
jogr11 6 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 κ εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω ,δεν υπάρχει αυτόματη θεώρηση (όπως θα περίμενα) .Αρα κάνουμε αίτηση για σφραγίδα εργοστασιακού ρεύματός στην πολεοδομία έχοντας τυπωμένο ένα αντίγραφό αδείας? Link to post Share on other sites
lloyd 29 Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 On 22/5/2019 at 11:30 ΠΜ, ΚΑΝΑ said: τελικά για εργοταξιακή σύνδεση οικ άδειας κατηγορίας 3 τι ισχύει! Ισχύει η στο προηγούμενο μήνυμά μου εγκύκλιος ή όχι? (το έντυπο πάντως που εκδίδεται αυτόματα από το e-άδειες, δεν έχει επάνω κάποια αυτόματη θεώρηση για εργοτ παροχή) On 24/7/2019 at 7:05 ΜΜ, jogr11 said: κ εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω ,δεν υπάρχει αυτόματη θεώρηση (όπως θα περίμενα) .Αρα κάνουμε αίτηση για σφραγίδα εργοστασιακού ρεύματός στην πολεοδομία έχοντας τυπωμένο ένα αντίγραφό αδείας? Καλησπέρα. Τελικά βγάλατε άκρη με το αν τελικά απαιτείται θεώρηση για εργοταξιακή παροχή; Link to post Share on other sites
lloyd 29 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 On 3/8/2020 at 7:47 ΜΜ, lloyd said: Καλησπέρα. Τελικά βγάλατε άκρη με το αν τελικά απαιτείται θεώρηση για εργοταξιακή παροχή; Καλησπέρα, να ενημερωσώ τελικά ότι παρόλο που θεωρητικά μπορείς να βγάλεις οικοδομική άδεια χωρίς καν να επισκεφτείς την πολεοδομία, για εργοταξιακή παροχή πρέπει να πας να τη θεωρήσουν. ΤΡΑΓΙΚΟ! Link to post Share on other sites
desptsouk 32 Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 Είναι όντως τραγικό... δύο εργοταξιακά έπρεπε να κάνω αυτό τον μήνα και χόρτασα πολεοδομία... Link to post Share on other sites
Recommended Posts