Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογισμικό Antivirus - Firewall - Spyware


myri

Recommended Posts

Δείτε και αυτά τα Test έχουν πολύ ενδιαφέρον:

http://www.virusbtn.com/vb100/rap-index.xml

http://www.av-comparatives.org/compa...ews/main-tests

 

Βέβαια ok όλα αυτά σχετικά είναι και ίσως και κατευθυνόμενα από τις ίδιες τις εταιρείες!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια καλή λύση για firewall είναι να ρυθμίσεις το modem/router Σχεδόν όλα έχουν επιλογές NAT/Firewall αλλά είναι πιο δύσκολα στη ρύθμιση. Τις παλιές καλές εποχές χρησιμοποιούσα sygate firewall και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Εξαγοράστηκε απο τη Norton... Τώρα για firewall ή agnitum outpost pro ή comodo firewall... Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι :tcpview.exe from sysinternals άν θες τι γίνεται με προγράμματα ποιες θύρες χρησιμοποιούν έπιασα ενα trojan έτσι που είχε περάσει απο αντιϊκό. Από τα αντιϊκα το AVG μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις. Προτιμώ nod32.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο. Από ότι βλέπω κέρδισε κάπια διάκριση το 2008, οπότε κάτι θα κάνει, αλλα προσωπικά δεν το έχω τεστάρει. Αν έχει trial το περνάς το τεστάρεις με κάποιους online firewall scanner/port scanner/leak tests και βλέπεις. Εγώ εκεί που δίνω βαρύτητα στα firewall είναι να έχω πλήρη έλεγχο πιο πρόγραμμα συνδέεται στο internet σε πια ip και σε πιά θύρα. Τώτα στο outpost που χρησιμοποιώ έχει το πλεονέκτημα ότι σε ειδοποιεί όταν π.χ. ένα πρόγραμμα πάει να αλλάξει τη μνήμη του π.χ. svchost.exe και σε ρωτάει αν θα του επιτραπεί και έχω εποπτική εικόνα αυτών που χρησιμοποιώ παραπάνω. Επίσης μαζί του χρησιμοποιώ και το spyware terminator (freeware) http://www.snapfiles.com/Freeware/security/fwantispy.html Που μου λέει πότε π.χ. ένα πρόγραμμα προσθέτει κάτι στην εκκίνηση του συστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.