Μετάβαση στο περιεχόμενο

κατάστημα: χρήση εμπορική και μόνο?


Recommended Posts

καλησπέρα.

μια διώροφη εντός οικισμού οικοδομή έχει άδεια για καταστήματα στο ισόγειο. αναφέρεται στην κατηγορία κατάστημα στη δεύτερη πίσω σελίδα του στελέχους. έχει χωριστεί κανονικά σε οριζόντιες ιδιοκτησίες (καταστήματα). σε δύο από αυτές πρόκειται να λειτουργήσει ένα εστιατόριο. έχει βγει προ-έγκριση από δήμο ότι επιτρέπεται η συγκεκριμένη χρήση. στην πολεοδομία ο υπάλληλος αναρωτιέται εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας εγκεκριμένης χρήσης για το κτήριο βάσει ΟΑ που είναι κατάστημα ενώ πρόκειται να λειτουργήσει εστιατόριο (ΚΥΕ)...δηλαδή κατάστημα όπως δηλώνεται στη σελίδα του στελέχους της οικοδομικής άδειας ορίζεται μόνο ως εμπορική χρήση? αν γνωρίζει κάποιος εμπεριστατωμένα σε ποια άρθρα κτηριοδομικού ή ΓΟΚ να ανατρέξουμε για την απάντηση?

ΥΓ. το εν λόγω εστιατόριο πρόκειται να έχει μικρό πληθυσμό έως 50 άτομα, αλλά η ερώτηση είναι γενική, τι θα γινόταν δλδ εάν επρόκειτο και για εστιατόριο ή καφετέρια με πληθυσμό 100-200 ατόμων? η ΟΑ καταστήματος δεν είναι συμβατή και θέλει αλλαγή σε ειδικά κτήρια?

Edited by anavatis
Link to comment
Share on other sites

Μπες στο ypeka/Ενημέρωση για Υπηρεσίες Δόμησης και κλίκαρε στο αρ. πρωτ. 5231/15-2-2012 της Δ.Ο.Κ.Κ. Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.