Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αναστολή έκδοσης αδειών


Recommended Posts

1. Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό αυτό που περιέγραψα ως προς την απόσταση των 10μ. Αναγράφεται η ίδια απόσταση (10μ.) από την ΟΓ στην ΡΓ ενώ αυτή δεν αποτελεί ενιαία ευθεία και οπωσδήποτε μια ΡΓ δεν μπορεί να έχει αυτή τη μορφή.

2. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "Οροι δομησης υποθετω οι υφισταμενοι;". Ποιούς ΟΔ εννοείς;

3. Εάν αποδέχεσαι τη θέση της ΟΓ (εάν θεωρήσουμε ότι είναι αυτή) και θα τοποθετήσεις την οικοδόμη σ' αυτήν, δεν κατααλαβαίνω πως δεν αποδέχεσαι τη σχεδίαση του πεζόδρομου και, επομένως, την αφαίρεση αυτού του τμήματος από το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου.

4. Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις στηριγμένες σε κάποια μικρή εμπειρία από ερμηνεία ρυμοτομικών διαγραμμάτων (φυσικά δεν έχω τα πρωτότυπα αλλά αχρωμάτιστα αντίγραφα σε σμίκρυνση). Η πολεοδομική υπηρεσία είναι η αρμόδια για να σου απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

1. Εχεις δικιο δεν το προσεξα .προφανως ενα ακομη λαθος .Πιθανολογω γραφικα θα εξαχθει ποια απο τις 2 αποστασεις ισχυει

2. Λεγοντας ποιους ορους δομησης εφαρμοζουμε για την εκδοση της αδεια εννοω αν θα εφαρμοσουμε τους ισχυοντες που εφαρμοζονταν για την περιοχη η τους προτεινομενους της παρουσας μελετης

3. Θεωρω πως το εμβαδον του πεζοδρομιου δεν θα πρεπει να αφαιρεθει απο το συνολικο εμβαδον του οικοπεδου καθως το συγκεκριμενο διαγραμμα αποτελει προταση και οχι τελικο σχεδιο. Εξαλλου δεν εχει γινει απαλλοτριωση. Η μονη χρηση του διαγραμματοσ θεωρω οτι ειναι ως προς τη χωροθετηση των κτηριων ωστε να μην προκυψουν ρυμοτομουμενα τμηματα τα οποια πιθανως καταστησουν αδυνατη την εφαρμογη της μελετης

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.