Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μετατροπή απο Συμμορφη Κωνικη Lambert


topo_el

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Εχω ενα χάρτη 1/500000 γεωλογικό τον όποιο και θέλω να γεωαναφέρω...

Μετα απο ψαξιμο (γιατι πανω στον χαρτη δεν αναφερεται κατι) βρήκα πως η προβολή του χάρτη ειναι η Συμμορφη Κωνικη Lambert με 2 σταθερους παραλληλους και ελλειψοειδες το Clarke 1880.

Ειναι η πρώτη φορά που τη συναντάω και δε γνωρίζω τις ακριβεις παραμέτρους για την μετατροπη. Εχω κάποιο πρόγραμμα μετατροπής (συνημμένα εχω ενα print screen που μπορειτε να δειτε) στο οποιο πρέπει να περαστουν καποιες παραμετροι. Γνωριζει καποιος τον τρόπο μετατροπής?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια...

 

υγ.Να αναφερω επισης πως οι συντεταγμενες προς μετατροπη πρεπει να είναι σε μετρα ενω ο χαρτης εχει τον κάναββο σε φ,λ..(κανω απλη μετατροπη απο μοιρες σε μετρα γι αυτο ή η μετατροπη γινεται αναλογα με το που βρισκεται το καθε σημειο πανω στο χαρτη?)

Ελπιζω να εγινα κατανοητη...post-68438-0-19637100-1352982256_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για δες αυτό: (δεν ειμαι σίγουρος..)

>
PROJCS["Lambert_Conformal_Conic",GEOGCS["GCS_Geographic Coordinate System",DATUM["D_SPHERE_CLARKE_1866_AUTHALIC",SPHEROID["Sphere_Radius_6370997_m",6370997,0]],PRIMEM["Greenwich",0],UNIT["Degree",0.017453292519943295]],PROJECTION["Lambert_Conformal_Conic"],PARAMETER["scale_factor",1],PARAMETER["standard_parallel_1",30],PARAMETER["standard_parallel_2",50],PARAMETER["central_meridian",0],PARAMETER["latitude_of_origin",0],PARAMETER["false_easting",0],PARAMETER["false_northing",0],UNIT["Meter",1]]

Edited by GiorgosKal
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.