Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαρροή σε καζανάκι Ideal Standard


mitridi_g

Recommended Posts

Κλασσικη περιπτωση βλαβης :mrgreen:

 

Ανοίγουν οι δουλειές! Έρχεται ανάπτυξη!

Για να κάνουμε και λίγο πλάκα :smile:

Βλεποντας το χιουμοριστικο σχολιο σου δεν μπορω να μην βαλω αυτο https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=R3UM5Y56UTM#t=343s , δειτε το σχολιο της "γυναικας" του τσακωνα, που αν και εννοει αλλο λεγοντας "πολυτεχνιτη" μαλλον αγγιζει πολλους μας :| Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

Καλά τώρα απαντάμε σοβαρά?Φορουμ για μηχανικούς και ο άλλος ρωτάει για το καζανάκι του?Καταλαβαίνω το ΄γενικά θέματα ιδιωτών' αλλά σε λίγο θα ανεβαίνουν συναφή θέματα του στύλ δυσκοιλιότητα και πως θα την καταπολεμήσω, βουλωμένος μπιντές, νεροχύτης κτλ.!Πάντως η αλήθεια είναι οτι ένας Πολιτικός μηχανικός ή ένας Χημικός σα κ εμένα θα έχουν τεκμηριωμένη άποψη!ήταν άλλωστε και μάθημα επιλογής 1ου εξαμήνου θυμάμαι αυτό με τα καζανάκια!

Link to comment
Share on other sites

Πέτα τον μηχανισμό και πάρε έναν απλό μηχανισμό αέρος ...

Ο μηχανισμός αυτός βγήκε προβληματικός και τον κατάργησε.

Link to comment
Share on other sites

Και μετά την απάντηση του πλέον ειδικού αλλά και την σωστή παρατήρηση του Χημικού μηχανικού το θέμα, κρίνω ότι έχει καλυφθεί και κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.