Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τρέχον μέτρο τοιχοποιίας


anthger

Recommended Posts

Η ερώτηση ήταν: ''Τα 5mm ΧΡS τι είναι?''

Η απάντησή μου ήταν : XPS – Βιομηχανικώς παραγόμενα προϊόντα από εξηλασμένο πολυστυρόλιο, πάχους 5 mm

 

Απαντώ σε ότι έχει ερωτηθεί !!!

Link to comment
Share on other sites

1)Και εγώ σε προτρέπω να κοιτάζεις από κάτω και από πίσω(και να το κάνεις πάντα αυτό...) πριν απαντήσεις!

2)Στην ουσία δεν υπήρχε ερώτηση, αλλά δεν μου χρειάζονται προσωπικά και απαντήσεις, όσον αφορά την πολυστερίνη.

3)Για τα 5mm(που σκόπιμα άλλαξα την σειρά που εμφανίζονται σε σχέση με το αρχικό post,του Αγησίλαου,αλλά που εσυ),να ανοίξετε άλλο θέμα σχετικά με το αφρώδες διογκωμένο πολυαιθυλένιο και την ηχομόνωση πλωτών δαπέδων,σωληνώσεων,αεραγωγών και "βασική" θερμομόνωση δαπέδων,γιατί εδώ η τελευταία λέξη στον τίτλο αναφέρεται σε τοιχοποιια.

 

Μέχρι το 2020 και αν εξακολουθήσει η Ελλάδα να ανήκει στην ΕΕ,θα αλλάξουν βάσει νόμου, πολλά στην θερμομονωτική επάρκεια των κτιρίων, που ήδη εφαρμόζονται στην κεντρική Ευρώπη,φροντίστε από τώρα για να έχετε...

Link to comment
Share on other sites

Δεν αναμένω σε καμία περίπτωση να λύσω κανένα πρόβλημα από εδώ. Φυσικά και έχει πάντα ένα πολ. μηχανικό στην μέση που επιβλέπει. Το θέμα αρχικά άρχισε απλά και μόνο γιατί άκουα ότι χρεώνουν με τρέχον μέτρο, ενώ πίστευα και εγώ ότι είναι τετραγωνικό μέτρο που θα έπρεπε να μετρούν, απλά ζήτησα να μάθω τη δικιά σας άποψη σχετικά και εάν όντος υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό μόνο ζήτησα και τελικά εξελίχθητε σε ολόκληρο σήριαλ.

 

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους απάντησαν στο ερώτημά μου.

 

 

Τέλος θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να να σε ευχαριστήσω και να μου επιτρέψεις αν θέλεις να σου κάνω μια πρόταση ευγνωμοσύνης κυρίως:

Αν καταφέρεις να μου αποδείξεις,έστω και στο ελάχιστο, ότι συνεχίζοντας να ρωτάς από εδώ μέσα,η δουλεία σου θα γίνει σωστά και σε βάθος χρόνου και πραγματικά θα κερδίσεις χρήματα με αυτό το τροπάριο που επέλεξες,εγώ αύριο πρωί-πρωί θα σου στείλω τα σωστά υλικά free στην πόρτα σου οσα Μ2 και αν είναι η κατασκευή,μέχρι το μεσημέρι θα είναι στον χώρο σου δικός μου μηχανικός που κατέχει(εγώ απουσιάζω,καλύτερα κιόλας) και η δουλειά σου θα τελειώσει χωρίς απρόοπτα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που σου έδωσε η ταχύτερη προσφορά.Ότι μόλις σου έγραψα το εννοώ απόλυτα,τα έξοδα δικά μου,δικιά σου μόνο μια καλή απάντηση και φώναζε με και Άγιο Βασίλη αν θες,,,θες έτσι δεν είναι?

 

Υγ.

Τα 5mm ΧΡS τι είναι?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και έχει πάντα ένα πολ. μηχανικό στην μέση που επιβλέπει.

Και φαντάζομαι ότι δυσκολεύεσαι να τον ξεφορτωθείς....

 

Νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφθεί και κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.