Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Χαρτογραφικά δεδομένα σε εθνική κλίμακα


Recommended Posts

Γειά σας, είμαι φοιτήτρια του τμήματος ΤΜΧΠΠΑ στο Βόλο , και χρειάζομαι χαρτογραφικά δεδομένα σε επίπεδο χώρας και μορφή shapefile, για εργασίας του μαθήματος χωροταξίας. Τα δεδομένα αυτά είναι καλλικρατικοί δήμοι, αεροδρόμια και ακτοπλοικές συνδέσεις , προστατευόμενες περιοχές κ.α. Συνήθιζα μέχρι τώρα να τα κατεβάζω από το site geodata.gov.gr ,όμως σήμερα προσπάθησα να μπω και το site είχε πέσει. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο site , η τουλάχιστον άμα υπάρχουν εδώ στο forum να επικοινωνίσετε μαζί μου?

Link to comment
Share on other sites

Κριστιάνα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει (και σίγουρα σε ενδιαφέρει σε περίπτωση εργασίας στην χωροταξία), πολύ καλό είναι το παρακάτω:

 

http://www.rae.gr/geo/

 

Έχει διαφορετικά υπόβαθρα που τα επιλέγεις κατά βούληση και πολλή πληροφορία σχετική με ενεργειακά δίκτυα.

:razz:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και ξεκινάω τη διπλωματική μου εργασία. Ψάχνω ένα χάρτη 1:5000 της περιοχής Μοναστηρακίου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει ??

Link to comment
Share on other sites

To πιο απλο, πας στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού στην Ευελπίδων και αγοράζεις το πενταρι που θες. Κοστος αν θυμαμαι καλά ΄20 ευρώ το σχέδιο.

Link to comment
Share on other sites

Επικουρικά στις ορθές συμβουλές του zefyros, μπορείς να εντοπίσεις μέσω του γεωευρετηρίου και να παραγγείλεις το 5άρι που σε ενδιαφέρει μέσω του e-shop της Γ.Υ.Σ. εάν δεν είναι εφικτό να πας από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.