Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

κατά παρέκκλιση αρτιότητα σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω το εξής πρόβλημα.Ενα πρόην αγροτεμάχιο (κλήρος 1666 τμ) το οποίο το 1986 μπήκε στην οριοθέτηση ενός οικισμού (κάτω των 2000 κατοίκων) και το οποίο είχε τότε πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο (συνεπώς ήταν οικοδομήσιμο) απαλλοτριώθηκε από διανοιξη εθνικής οδού με φεκ του 1993 τμήμα του, και απέμεινε 600 τμ (περίπου).Σήμερα έχει πρόσωπο σε δρόμο οικισμού αλλά η αρτιότητα στο αδόμητο τμήμα (όπου εμπίπτει) είναι 1000 τμ. Ρωτώ λοιπόν αν ένα τεμάχιο αρτιο κατα κανόνα εντος οικισμου κατω των 2000 κατοίκων χάσει την αρτιότητα του λόγω απομείωσης χωρίς την ευθύνη των ιδιοκτητών αν μπορεί να υπαχθεί στις παρεκκλίσεις και να οικοδομηθεί.

Ευχαριστω

Edited by ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ
Link to comment
Share on other sites

Πως ήταν οικοδομήσιμο με πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο?Ο δρόμος αυτός ήταν εκτός οικισμού? Αλλο.Η εθνική οδός περνάει μέσα από τον οικισμό?Πάντως αν μετά την οριοθέτηση του οικισμού ήταν άρτιο και οικοδομήσιμο και τώρα μετά την απαλλοτρίωση έχει τις προϋποθέσεις αρτιότητας κατά παρέκκλιση της εποχής οριοθέτησης του οικισμού έχω την γνώμη ότι παραμένει άρτιο.

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.