Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Βορβοροσυλλέκτες


thakris

Recommended Posts

Κατέβασε από τη διαύγεια την εγκύκλιο 13929/929 (ΑΔΑ: ΒΙΚ51-ΕΞΝ) που περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία και όλα τα δικαιολογητικά για έκδοση βεβαίωσης αναγγελίας έναρξης λειτουργίας και βεβαίωσης νόμιμης λειτουργίας τέτοιων εγκαταστάσεων. Μέσα στα απαιτούμενα διακιολογητικά απαιτείται και βεβαίωση από τον Φορέα Αποχέτευσης για την επεξεργασία των απόνερων και τη σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο. Δεν είναι δυνατόν ο φορέας αποχέτευσης να σου δώσει τέτοια βεβαίωση αν πας να συνδεθείς απευθείας με το δίκτυο αποχέτευσης χωρίς μία επεξεργασία των αποβλήτων του πλυντηρίου, που θεωρούνται επικίνδυνα απόβλητα. Είναι δυνατόν να συνδεθείς κατευθείας με την αποχέτευση? Ποιος στο είπε αυτό? Περιβαλλοντική Μελέτη πράγματι δεν χρειάζεσαι αλλά χρειάζεσαι Υπεύθυνη Δήλωση συμμόρφωσης με Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις. Πήγαινε σε ένα μηχανικό να αναλάβει την υπόθεση.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Συνάδελφοι καλησπέρα και Καλά Χριστούγεννα!

 

Έχω αναλάβει μια άδεια πλυντηρίου αυτοκινήτων και θέλω λίγο την βοήθεια σας σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης του συλλέκτη ελαίων & βορβόρου.

πήγα στην ΕΥΔΑΠ και ενημερώθηκα για δικαιολογητικά και πρότυπες διαστάσεις των συλλεκτών, όμως δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να τοποθετηθούν αυτές οι δεξαμενές στην εγκατάσταση...

μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει λίγο για το πως, που κλπ τοποθετούνται σε σχέση με το συνολικό σύστημα αποχέτευσης του πλυντηρίου?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.