Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναγνωριση πτυχιου και μεταπτυχιακο


MakisK

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα σας ειμαι νεος στο φορουμ. Κοντευω να τελειωσω το τει σερρων στα 4 χρονια με βαθμο κοντα στο 8. Εχω ρωτησει καθηγητες επαγγελματιες γραμματειες γραφεια διασυνδεσης και ακρη δεν βρηκα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο. Χωρις ρατσιστικα σχολια λογο τει και τα λοιπα (στο κατω κατω με 16800 μπηκα...) θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε στο εξωτερικο ποσο αναγνωρισμενο ειναι το πτυχιο μου, τι μεταπτυχιακο μπορω να κανω και ποσο ευκολο ειναι να με δεχτουν?

 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κάνεις αιτήσεις σε όποιο πανεπιστήμιο θέλεις στο εξωτερικό . Το πόσο εύκολα θα σε δεχτούν εξαρτάται από εσένα και τι έχεις κάνει στην σχολή ( θέμα πτυχιακής , πρακτική, δημοσίευση κάποιου paper κ.λ.π.). Γενικώς στο εξωτερικό είμαστε όλοι ισάξιοι μηχανικοί κρινόμαστε από τι γνωρίζουμε και όχι από ποιο πανεπιστήμιο/ΤΕΙ έχουμε τελειώσει . Οπότε ξεκίνα αιτήσεις και βλέπεις τι γίνεται . Στείλε σε όσα περισσότερα μπορείς .

Link to comment
Share on other sites

Το πτυχίο ΤΕΙ αναγνωρίζεται κανονικά ως BSc. Δεν έχεις πρόβλημα στο εξωτερικό, μόνο στην Ουγκάντα της Ευρώπης υπάρχει θέμα...

Edited by stayros
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.