Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληρωμή δόσης που δεν αντιστοιχεί σε κωδικό


Recommended Posts

Καλησπέρα! ΤΙ γίνεται στην περίπτωση που εγώ αλλάξω τα τμ ενός αυθαιρετου μετά από μετρήσεις και συνεπώς αλλάξει και η δόση και η εντολή πληρωμης αλλά δεν προλάβω τον πελάτη και πάει να πληρώσει με την παλιά εντολή πληρωμής??

Ο ιδιοκτήτης πλήρωσε κανονικά, η τράπεζα το δέχτηκε και τώρα δεν ξέρω που πήγαν αυτά τα χρήματα... Έχει πάθει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο?Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά θα πρέπει να στο δείξει στη δήλωση (οικονομικά στοιχεία).

Εκτός κι αν ήταν η δήλωση σε προσωρινή υπαγωγή, είχες εκδώσει το φύλλο με το πρόστιμο, το είχες δώσει στον πελάτη για πληρωμή, ενδιάμεσα άλλαξες τα τ.μ., ξανάστειλες τη δήλωση κι εκτύπωσες νέο φύλλο προστίμου και κάπου ενδιάμεσα ο πελάτης είχε πληρώσει. Στην περίπτωση αυτή πάλι πιστεύω ότι θα δείξει την πληρωμή κι αν όχι θα επιστραφούν στον πελάτη σου με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων από το πράσινο ταμείο (όταν ανοίξει). Σε καμία περίπτωση δεν θα χαθούν.

Link to comment
Share on other sites

Άν έχει ήδη λογαριασμό στην τράπεζα, τα χρήματα θα επιστραφούν εκεί. Διαφορετικά θα τον ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς. Δεν χάνονται πάντως, μην ανησυχείς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.