Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Το 50% του βασικού μισθού θα λαμβάνουν όσοι περιμένουν τη σύνταξη


gvarth

Recommended Posts

Με νομοθετική πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται από τις αρχές του 2013, ο εξερχόμενος υπάλληλος από την ενεργό υπηρεσία θα λαμβάνει ανά μήνα αναμονής, έναντι της σύνταξής του, το 50% του βασικού μισθού που ελάμβανε κατά την αποχώρησή του, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. Με την καταβολή της οριστικής σύνταξης, θα γίνεται και η τελική εκκαθάριση.

 

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο αναμονής μέχρι την καταβολή της οριστικής σύνταξης, ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι από τις αρχές Οκτωβρίου τίθεται σε λειτουργία διαδικτυακή πύλη, με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων πολιτών και την προώθηση της αναγκαίας διαφάνειας.

 

Μέσω αυτού, οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τις συντάξεις τους, καθώς και για την πορεία διεκπεραίωσης του φακέλου τους.

 

Ο χρόνος αναμονής των υποθέσεων εντός του Γενικού Λογιστηρίου μειώνεται έως το τέλος του 2012, σε 7 μήνες περίπου, ανέφερε και προσέθεσε ότι για τα επόμενα έτη «ισχύουν οι προγραμματικές δεσμεύσεις».

 

Περισσότερα διαβάστε εδώ .

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.