Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υδροκοπή - Υδροβολή


manolis34

Recommended Posts

σαν νεος μηχανικος πρεπει να ξερω τι υπαρχει στην αγορα και τι μπορω να χρησημοποιησω στα σχεδια μου

 

 

αχ ατιμα πληκτρολόγια...

 

δεν πηγαινε σε σενα φιλε μου...

 

βλεπεις οταν καποιος πουλάει εξαρτηματα σε ενα συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και τοσο εξειδικευμένο δεν μπορει να μην εχει παει σε μια εκθεση στη ζωη του. ουτε και μπορει να βγει να το πουλήσει αυριο το πρωι ετσι απλα.

 

εκει πηγαινε το σχόλιο περι "νεότητας"

 

φυσικα δεν ειναι κατι κακό, απλα για να μπεις σε ενα σπιτι περνας απο την πόρτα, δεν πας απο το μπαλκόνι.. κοινώς για να πουλησεις κατι πρεπει να το ξερεις λιγο πρωτα, να εχεις μια εικονα του χώρου, του αγοραστικου κοινου κλπ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

gai sas neo melos .............xirizwme ydrokopi k psaxnw swlines gia ant/si 3/8..........xeri kapios ??/

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Γράφουμε με ελληνικά, όπως ορίζουν οι Κανόνες Συμμετοχής. Μετέτρεψε το κείμενό σου σε Ελληνικά.

Ευχαριστώ, miltos

Link to comment
Share on other sites

Εταιρίες με μηχανήματα υδροκοπής μπορείς να βρεις σε αρκετά σημεία ανα την Ελλάδα. Στην Λάρισα που μένω γνωρίζω δύο. Πάντως τις προάλες που έψαχνα για υδροκοπή στην περιοχή μου τα βρήκα σχετικά εύκολα από το site του χρυσού οδηγού.

Άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται υδροκοπές πέρα από την κοπή μετάλλων είναι για την κοπή πετρωμάτων και κυρίως σε χώρους που επεξεργάζονται μάρμαρα.

Υπάρχουν και μερικοί που κατασκευάζουν πρέσσες, στράντζες κλπ όπου μπορεί να σε ενδιέφεραν. Υπάρχουν κάμποσες εταιρίες στην Ελλάδα. Εγώ γνωρίζω μόνο τον Γκιζελή, αλλά αν πας σε μία έκθεση με μηχανήματα θα βρεις και τους υπόλοιπους

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα,

 

ενδιαφέρομαι για υδροκοπή σε πλέξιγκλας. Κυρίως θέλω να μάθω τι απαιτήσεις πρέπει να έχω από τον τεχνίτη που  θα την πραγματοποιήσει, αφού με ενδιαφέρει η ακρίβεια. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις(βασισμένες σε εμπειρία) για μηχανουργεία που μπορώ να απευθυνθώ; Επιπλέον, απ' ο,τι διαβάζω η τεχνολογία CNC είναι αρκετά εξελιγμένη, είναι όντως ο,τι καλύτερο και αξίζει πραγματικά; Αυτές και όποιες άλλες πληροφορίες θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.