Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκατάσταση Αποθήκευσης & Λιανικής Εμπορίας Πετρελαίου Θέρμανσης


spiliosa

Recommended Posts

Πρόκειται για εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου θέρμανσης 100 κ.μ. προς τελική λιανική πώληση.Έχει τύχει σε συνάδερφο του forum αντίστοιχη υπόθεση? Θέλω να ρωτήσω αν εκτός την Αποφ. 34628/85 (ΦΕΚ 799/Β/85) , την ΚΥΑ Π-7086/88 (ΦΕΚ 550/Β/88), τον Ν.3054/2002 και την Αριθμ Α2/16570/2005 υπάρχει κάποια άλλη νομοθεσία για αυτές τις εγκαταστάσεις? Γνωρίζει κάποιος να η ελάχιστη αποθήκευση πρέπει να είναι 200 κ.μ. και αν υπάρχουν ελάχιστες αποστάσεις από οικισμούς λόγω της ευφλεκτότητας του πετρελαίου ?

Ζητώ συγνώμη από τους συντονιστές αν έχει επαναληφθεί το θέμα αυτό, αλλά από την αναζήτηση δεν βρήκα κάτι ανάλογο.

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα συνάδελφε

μπορείς να απευθυνθείς στο Βιομηχανίας της περιοχής σου από την οποία θα πάρεις πληροφορίες, νομοθεσία κι ότι άλλο χρειαστείς για να τακτοποιήσεις το θέμα σου

επειδή συνέχεια η νομοθεσία αλλάζει με τα "μνημόνια" και τα fast track ..., έχουμε χάσει τον μπούσουλα με το τί ισχύει

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδερφε! Δυστυχώς για μένα το forum είναι η τελευταία μου ελπίδα πάντα, ρώτησα στο Ανάπτυξης της περιοχής μου, στην Υπηρεσία Δόμησης, αλλά κάποια ουσιαστική απάντηση τουλάχιστον για το θέμα αποστάσεων από οικισμούς δεν πείρα. Όσο για τον μπούσουλα έχει απόλυτο δίκιο, γι'αυτό κατατάσω το επάγγελμα του μηχανισκού (αυτή την εποχή τουλάχιστον) από τα χειρότερα με μακρά διαφορά!!!!! Καλή σου μέρα και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν χάνεις τίποτα (μάλλον κερδισμένος θα βγεις) αν τηλ. στη Πυροσβεστική και τους πεις αυτά που γράφεις εδω, γιατί σίγουρα τα μέτρα ασφαλείας θα έχουν σχέση και με την περιοχή που θα γίνει η εγκατάσταση (πχ αποστάσεις απο οικισμούς, περιφράξεις, ενεργητικά και κατασταλτικά μέτρα, κλπ)

 

Για δοκίμασε και ενημέρωσε και μας .....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.