Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Βάσεις στήριξης Inox Mare


kokisbox

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ψάχνω για βάσεις για στέγη (10 ΚW), έχει χρησιμοποιήσει κανένας τις συγκεκριμένες βάσεις?

Είστε ευχαριστημένοι, είναι στηβαρές, εύκολες στην τοποθέτηση?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν έχω δουλέψει τις συγκεκριμένες αλλά βλέποντας το manual δεν θα τις επέλεγα. Δεν το λέω αβίαστα αλλά επείδή έχω ασχοληθεί σαν εγκαταστάτης και έχω εγκαταστήσει 7-8 εταιρείες θα σου έλεγα ότι υπάρχουν πολύ απλούστερες στην αγορά. Τώρα για τη στιβαρότητα οι περισσότεροι έχουν στατικές μελέτες.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε κ εγώ τις έχω χρησιμοποίηση, αλλά τις σταθερές τις έχω καταργήσει εδώ κ αρκετό καιρό, εδώ κ ένα 8μηνο βάζω σταθερές με ρυθμιζόμενη κλίση με κέρδος ένα 6-7% περίπου στην παραγωγή

Link to comment
Share on other sites

Οι ρυθμιζομενες μπορει να ειναι πιο αποδοτικες αλλα απο τη στιγμη που στα 10kw που ειναι και η πλειονοτητα των εργων, υπαρχoυν διαφοροι περιορισμοι αυτο μου φαινεται ''πολυτελεια" που ο πελατης δυσκολα πληρωνει. Οσο για τις βασεις θα απεφευγα τις γερμανικες (hilti, schletter) δεν προσφερουν τιποτα παραπανω απο τις ελληνικες και ειναι ακριβοτερες. Τωρα αν θελεις εταιρεια να σου προτεινω επειδη δεν θελω να κανω διαφημιση στειλε μου pm.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συμφωνώ και εγώ με τον maneni. Οι πιο πολλές Ελληνικές βάσεις αποτελούν αντίγραφο της Hilti. Όχι ότι δεν είναι και άλλες αντίγραφα, αλλά το 85% των Ελληνικών βάσεων πάσχει στατικά στα clamps που δεν τα έχουν αντιγράψει πιστά. Το θέμα το έχω συζητήσει και με τους υπευθύνους σχεδιασμού με 3 από τις πιο γνωστές και η απάντηση που πήρα είναι πάνω κάτω ή ίδια και είναι κάπως έτσι " το ξέρουμε αλλά δεν είχαμε και ποτέ παράπονο, δεν ζητάει και κάτι άλλο ο κόσμος οπότε δεν πειράζει..."

 

Παρεμπιπτόντως για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα έχω δει και Γερμανικές βάσεις που στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα παρουσιάζουν στατικά προβλήματα στα clamps λόγω αφαίρεσης υλικών με παρόμοια δικαιολογία από τον αντιπρόσωπο. Το απίστευτο εδώ είναι όμως ότι από τη στιγμή που η εταιρία παρουσιάζει στις οδηγίες εγκατάστασης και άλλα υλικά δεν ισχύει η εγγύηση και δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι γίνει... Για να μην λέμε ότι δεν κάνουν και οι Γερμανοί λαμογιές

Edited by dchasapis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Οι ρυθμιζομενες μπορει να ειναι πιο αποδοτικες αλλα απο τη στιγμη που στα 10kw που ειναι και η πλειονοτητα των εργων, υπαρχoυν διαφοροι περιορισμοι αυτο μου φαινεται ''πολυτελεια" που ο πελατης δυσκολα πληρωνει.

 

Ε' τότε πας σε άλλη λύση , να κατασκευάσεις εσύ τις βάσεις που θέλεις με γαλβανισμένες ισοσκελής γωνίες κ λάμες,

αλλα πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι με ακρίβεια όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία που μπορεί να σου χρειαστούν

Ήδη την παρασκευή ξεκινώ μια τέτοια κατασκευή για ένα 10αρι με γωνίες γαλβανιζέ 30mm *30mm *4mm κ με λάμες 40mm*4mm

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.