Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης μετά από ρύθμιση Ν.4014/11


Recommended Posts

Καλησπέρα (μάλλον... καληνύχτα) σε όλους! Λοιπόν, μου έρχεται γνωστός λίγο πριν κλείσω το γραφείο για να του δώσω Β.Χ.Κ.Χ. για Κ.Υ.Ε. Μην έχοντας κάνει εως τώρα κάτι τέτοιο, μου άφησε το φάκελο για να τον κοιτάξω. Λοιπόν, έχω άδεια του 2004 όπου το ισόγειο αποτελεί ενιαίο χώρο καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης χώρισε το ισόγειο σε δύο χώρους (δύο καταστήματα) τα οποία και ρύθμισε σε συνάδελφο πριν από 2 περίπου εβδομάδες (διαμερισμάτωση). Αν δεν κάνω λάθος, σε αυτή την περιπτωση πρέπει να:

 

α) συμπληρώσει αίτηση προς την πολεοδομία με συνημμένα κάτοψη και τομή της παρούσας κατάστασης τα οποία συνοδεύει Υ.Δ. του συναδέλφου που έκανε τη ρύθμιση ότι θα υποβληθούν τα σχέδια ηλεκτρονικά κτλ.

 

β) Δική μου τεχνική έκθεση όπου θα βεβαιώνω ότι ο χώρος πληροί τις προϋποθέσεις

 

Μήπως όμως πρέπει να εκδόσω νέα άδεια για αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε Κ.Υ.Ε.; Θα πρέπει να κάνω και μελέτη προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ; Αν ναι, που να κοιτάξω για κριτήρια;

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ τους moderator να κλείσουν το θέμα. Συγνώμη που βιάστηκα να το δημιουργήσω αλλά σήμερα το πρωί με μια αναζήτηση (υπάρχει μπόλικο υλικό επί του θέματος) και επίσκεψη στην πολεοδομία λύθηκε το θέμα.

 

Ευχαριστώ!

Edited by koozoop
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.