Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άδεια λειτουργίας σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοίας


mel85

Recommended Posts

Καλησπέρα.. Αν μπορείται να με βοηθήσετε γιατί είμαι πολύ νέα στο επάγγελμα και έχω πελαγώσει με κάτι -μάλλον- απλό..

Θέλω να βγάλω άδεια λειτουργίας σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοίας. Ο κύριος χώρος είναι στο Ισόγειο αλλά το εργαστήριο το έχουν στο υπόγειο (το οποίο είναι αυθαίρετο) Υπάρχει και ένα πατάρι επίσης αυθαίρετο. (Τώρα θα γίνει τακτοποίηση με τον Ν.4014 και για τα δύο.)

Στη δ/νση βιομηχανίας μου είπαν οτι το εργαστήριο πρέπει να είναι σε χώρο κύριας χρήσης και οτι δε θα δώσουν την άδεια να γίνει στο Υπόγειο (ακόμα και αν γίνει η τακτοποίηση) δέχονται όμως να γίνει στο πατάρι. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να μπούν σε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Εκτός απο τα κενά που έχω για τα δικαιολογητικά (τι χρειάζεται και που θα τα βρώ), Η ερώτηση είναι η εξής : Αν πάρουμε την άδεια με εργαστήριο στο πατάρι και εγκριθεί το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τα μηχανήματα πρέπει να τα έχει στον δηλωμένο ως εργαστήριο χώρο; (ή αν τα έχει στο υπόγειο) ενδιαφέρει αυτό το ΕΣΠΑ ή αυτοί απλά θέλουν να δούν οτι αγόρασε κάποια μηχανήματα με τα λεφτά αυτά;

Link to comment
Share on other sites

από όσο γνωρίζω η εγκατάσταση θα μπορεί να γίνει και στο υπόγειο αρκεί στην τακτοποιηση ο χώρος του υπογείου να δηλωθεί ως χρήση "εργαστήριο". τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και το δεχτήκανε

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.