Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανανέωση προσωρινών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών


ΚΩΝ/ΝΟΣ

Recommended Posts

Γι'αυτό είχε πρόβημα το buildingcert τώρα τελευταία.......Προσπαθούσαν να βγάλουν την ανακοίνωση και μπουρδούκλωσαν τον server......

 

Πάντως πλέον είμαι σε δίλλημα......Δεν έχω ανανεώσει την τελευταία φορά...Με τον κολλητό μου που έχουμε πάρει την άδειά του αμπάριζα, το σκεφτόμαστε...100 ευρώ....μέχρι Οκτώμβρη...Θα δείξει, ο Ιούνιος. Αν δεν παίξει τίποτα, οι επόμενοι 2 μήνες είναι "νεκροί" έτσι και αλλιώς, οπότε μόνο Σεπτέμβρη. Δεν ξέρω αν αξίζει.... :confused:

Link to comment
Share on other sites

@mixyak790

Έβγαλα χθες κανονικά το διπλότυπο στην εφορία. Το ανέβασα σκαναρισμένο και σε δύο ώρες είχε περαστεί η ταμιακή ενημερότητα στο buildingcert.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Την πατησα και γω σαν τον αγανακτισμένο συνάδελφο παραπάνω γιατί ειχα να κανω ΠΕΑ απο το Μάρτιο οποτε δεν θυμόμουν μέχρι όποτε είμαι ταμιακά ενήμερος. Για ενα ΠΕΑ που το έχω κάνει ήδη άλλα δεν μπορώ να το υποβάλω, θα πληρωθώ 150- 26%(φορους)=111€  (αν δεν στραβωσει ο πελατης να παει αλλου). Πληρωσα το παραβολο 100€ απο 3/6/2014 και μεχρι σημερα δεν ειμαι ταμιακα ενημερος... Ετσι οπως πανε τα ΠΕΑ δεν με βλεπω να κανω αλλο μεχρι τον Αυγουστο που θα ληξει και η αδεια οποτε εκανα το πεα για 11€- εξοδα..... μια χαρα παμε!

 

Εχει κανεις καμια ιδεα ποσο χρονο παιρνει στην ΕΥΠΕΝ να δει το παραβολο που κατέθεσα και να μου ανανεώσει τη συνδρομή; Ψαχνω και καποιο τηλεφωνο πο να μην ειναι κατηλειμενο 24/7 να πάρω και δεν βρισκω...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 συνάδελφε pitsirikos η δική μου ετήσια συνδρομή έληγε στις 7/6..Πληρωμή έκανα στις 10/6 και τις επόμενες μέρες εξακολουθούσα να βλέπω οτι δεν είμαι ταμειακά ενήμερος..Τους πήρα 2 φόρες στην ΕΥΠΕΝ και ρώτησα μου έιπαν θα το δούμε θα το δούμε, την 4η μέρα τους έστειλα ενα email , στις 16/6 είδα επιτέλους οτι ανανεώθηκε η συνδρομή μου μέχρι 10/6/2015..

Δλδ η ανανέωση πάει απο την μέρα που πληρώνεις και όχι απο την μέρα που έληγε η προηγούμενη..Άρα το διάστημα που ήσουν στον "πάγο" δε τον πληρώνεις κάτα κάποιο τρόπο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.