Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρηση Ιατρειου


kk_314

Recommended Posts

Καλησπέρα....Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αδεία λειτουργίας ενός Ιατρείου.Σε ένα φίλο ιατρό του ζήτησαν από τον Ιατρικό σύλλογο μια βεβαίωση ότι ο χώρος στον οποίο έχει το Ιατρείο είναι κυρίας χρήσης( που όντως είναι) και ότι επιτρέπεται η χρήση αυτή στο συγκεκριμένο χώρο....Το στέλεχος της άδειας του κτιρίου δεν το έχει μαζί του αλλά από ένα παλιό σχέδιο που μου έδωσε το όνομα του έργου είναι: ''Νέα διώροφη οικοδομή με υπόγειο (καταστήματα -κατοικίες).Το γραφείο το έχει στο ισόγειο. Ο όρος κατάστημα επιτρέπει αν θέλεις να ανοίξεις και Ιατρείο? Μου έχει πει ότι στο συγκεκριμένο κτρίο είναι και άλλοι που έχουν Ιατρεία. Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται?

 

 

 

 

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

στο άρθρο 3 παρ. 1Ε του κτιριοδομικού στη κατηγορία χρήσης "Υγεία και κοινωνική πρόνοια" περιγράφεται η χρήση ιατρείων, όπου κατ' εξαίρεση για όσα ιατρεία δεν διαθέτουν νοσηλευτική κλίνη, μπορούν να ενταχθούν στη κατηγορία Θ γραφείων.

Αν όμως από την οικοδομική άδεια το ισόγειο ορίστηκε ως κατάστημα, εκτιμώ ότι χρειάζεται αλλαγή χρήσης, παρά το γεγονός ότι ο χώρος είναι χώρος κύριας χρήσης.

Στις κατοικίες (ή σε τμήματά τους) κατ εξαίρεση επιτρέπεται η άσκηση επαγγέλματος από τον ιατρό εφόσον αυτός διαμένει εντός, χωρίς αυτό να αλλάζει την κύρια χρήση της κατοικίας. Ίσως πάνω σε αυτό να έχουν βασιστεί τα υπόλοιπα ιατρεία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.