Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ZaXoYs

Recommended Posts

@jack

Μια άποψη (μου).

Η υπερβολική επιθετικότητα προς τους συνομιλητές δεν βοηθά κανέναν διάλογο παρά μόνο τον αυτοθαυμασμό εκτός αν προσδοκάμε χειροκρότημα ακροατηρίου.

8/10 από τα κείμενα σου είναι σε επιθετικό στυλ προς άλλους ή και προς συλλογικά όργανα.

Αυτά ήταν απλά άποψη.

 

Έχε κατά νου όμως ότι υπάρχουν και κανόνες σ αυτό το φόρουμ και οι αρμόδιοι συντονιστές θα τους υποχρεώσεις να παρέμβουν πυροσβεστικά. Όπως ξέρεις κι εσύ όποτε περνά η πυροσβεστική αφήνει απόνερα και γενικά ανακατωσούρα.

Οπότε θα χαρούμε να μας βοηθήσεις να μη γίνει αυτό.

 

Θα χαρούμε να συνεισφέρεις κι εσύ όσο θέλεις και μπορείς και στο επιστημονικό κομμάτι των σπουδών σου ή των ενδιαφερόντων σου, διότι αυτός είναι ο βασικό σκοπός αυτού του φόρουμ.

Υπάρχει και η ενότητα χαλαρή κουβέντα για πιο «σοφτ» καταστάσεις.

 

 

Υ.Γ.

Μη ανοίξεις στο παρόν θέμα διάλογο στην παρατήρηση μου διότι θα είναι εκτός θέματος. Αν χρειαστείς επεξηγήσεις ΠΜ παρακαλώ.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 222
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

8/10 από τα κείμενα σου είναι σε επιθετικό στυλ προς άλλους ή και προς συλλογικά όργανα.

Κοινώς μου κάνεις παρατήρηση γι'αυτό που είπα για το ΣτΕ ή την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. π.χ.;Γιατί δεν κατάλαβα,υπάλληλός τους είσαι και τους υπερασπίζεσαι;

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται αγαπητέ...άμα θες να με λογοκρίνεις και να με "πυροσβέσεις" μετατρέποντας την άποψή ΣΟΥ σε "νόμο" go for it!

Edited by Jack of Spades
  • Downvote 11
Link to comment
Share on other sites

jack εγω απορω με το τι μεγεθους ανοησιες σας τσαμπουνανε οι καθηγηταδες σας και βγαινετε και τις αναπαραγετε και δημοσιως.

Link to comment
Share on other sites

Τζακ σου το ξαναείπα . Εδώ δεν είναι μαθητικό-φοιτητικό φόρουμ να τσακώνεσαι με το πανεπιστήμια-τει .

 

Το ότι το τεε μας έχει μαντρωμένους ισχύει εδώ και δεκαετίες . Δεν είναι τωρινό θέμα . Απλά φαίνεται ότι αυτή η χώρα παθογένειες δεκαετιών θα τις λύσει σε λίγους μήνες , μιά και βρίσκεται υπό επιτροπεία .

 

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του τεε , μόλις 6500 από τους 30000 μηχανικούς ΤΕ , είναι γραμμένοι στα μητρώα αμοιβών και ασκούν ελεύθερο επάγγελμα .

Και από τους διπλωματούχους , πολύ μεγάλη μερίδα είναι βολεμένη αλλού .

Γιά αυτό τεε και εετεμ , ενδιαφέρονται ελάχιστα γιά τους ΕΕ μηχανικούς και προτιμούν να μοιράζονται οφφίτσια και εξουσία με τους κολλητούς τους .

Link to comment
Share on other sites

@Jack of Spades

 

Κοινώς κρίμα αγαπητέ.

Προσπάθησα να στο πω σεμνά χωρίς παρατηρήσεις και κάρτες. Δυστυχώς αυτό είναι κόκκινη και αφού το θες γιές άει γκόου φόρ ιτ, κι εσύ στην εξέδρα.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα να στο πω σεμνά χωρίς παρατηρήσεις και κάρτες. Δυστυχώς αυτό είναι κόκκινη και αφού το θες γιές άει γκόου φόρ ιτ, κι εσύ στην εξέδρα.

 

Δεν θελω να βγαινω OT αλλα αυτη την ωρα εχει top gear...

Link to comment
Share on other sites

http://www.esos.gr/uploads/tei/apofash_SI_gia_sxedio_Athena_1.pdf

 

Η πρόταση των καθηγητών του ΤΕΙ Κρήτης. Δε βλέπουν που οι απόφοιτοι του δεν μπορούν να δουλέψουν επειδή δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα, δεν κοιτάνε που πάνε να διαλύσουν εντελώς την τεχνολογική εκπαίδευση, ζητάνε να φτιάξουν νέες σχολές! Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι καθηγητάδες χτενίζονται...

Link to comment
Share on other sites

...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι καθηγητάδες χτενίζονται...

 

Χρόνια τώρα . Και αν δεν ισχύει για όλους , σίγουρα για αρκετούς είναι αλήθεια.

Όταν "κόβονται" ή ενοποιούνται σχολές , τρίζουν οι καρέκλες κάποιων καθηγητών οπότε πασχίζουν να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί (από τα χρήματα που φοβούνται ότι μπορεί να χάσουν εννοείται) ...

Link to comment
Share on other sites

To TEI Κρήτης είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό της Θεσσαλονίκης. Ζητάνε να παραμείνει η κατάσταση ακριβώς ως έχει.

 

Αυτό δεν είναι πρόταση. Αυτό είναι άρνηση να δεις την πραγματικότητα.

 

Εγώ όμως χαίρομαι διότι τώρα φαίνεται ποιοι πραγματικά δεν άφηναν τα ΤΕΙ να εξελιχθούν. Οι ίδιοι οι συντελεστές τους (καθηγητές, πρόεδροι, συνδικαλιστές). Κι αυτό φαίνεται τώρα που το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι να διατηρηθεί η ίδια τραγική κατάσταση.

 

Πριν ένα χρόνο έπεσε στα χέρια μου μια πτυχιακή του Πολιτικών έργων υποδομής της Θεσσαλονίκης (από εκεί αποφοίτησα και τώρα καταργείται). Το επίπεδο της εργασίας ήταν πολύ χαμηλό. Έστειλα mail στον επιβλέποντα καθηγητή λέγοντας του με πολύ ευγενικό τρόπο ότι η εργασία αυτή δεν ανταποκρίνεται σε επίπεδο ανώτατης εκπαίδευσης και ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από υποψήφιους Μηχανικούς ανώτατης εκπαίδευσης. Και ότι είναι κρίμα γιατί η σχολή γενικά έχει πολύ καλό επιστημονικό προσωπικό και υποδομές. Αυτό ήταν ένα παράπονο μου, διότι ακριβώς αυτό - η έλλειψη στην εμπειρία εκπόνησης μιας άρτιας επιστημονικής εργασίας- μου δημιούργησε τεράστιες δυσκολίες στην επιτυχή ολοκλήρωση της Διπλωματικής του MSC μου. Δε μου απάντησε ποτέ....

 

Ας το πάρουν χαμπάρι οι φοιτητές επιτέλους : Οι ίδιοι οι καθηγητές και οι διοικούντες τα ΤΕΙ είναι που δεν θέλουν την αναβάθμιση τους. Είναι μια χαρά βολεμένοι έτσι, γιατί να θέλουν φασαρία στο κεφάλι τους;;; !!!! Αυτό είναι το μόνο κίνητρο τους, τίποτε άλλο.

 

Υ.Γ. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν και αξιολογότατοι άνθρωποι στα τμήματα αυτά, οι οποίοι με άρτια επιστημονική κατάρτιση και εργατικότητα επιδιώκουν το καλό των σχολών και των φοιτητών με ουσιαστικό τρόπο. Δυστυχώς όμως είναι η μειοψηφία.

Edited by Allobar
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.