Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοιχίο στην..παραλία /σχεδιασμός-κατασκευή


 
sarcs

Recommended Posts

1. Δεν χρειάζεται ΜΠΕ?

2. Και εαν του χρόνου ξαναπέσει ποιον κυνηγάνε?

3. Κλασσικό Ελληνικο πρόβλημα που όλοι έχτιζαν στην παραλία και μετά πληρώστε διότι γλυτώνει δεν γλυτώνει.

 

απο τα γραφόμενα

 

Γενικά παίζει ρόλο το βάθος της στάθμης διάβρωσης. Εαν δεν πάει ενας γεωτέχνης να μετρήσει με καλό γεωρανταρ δεν θα υπάρχει η πληροφορία. Στο Ριο έχουμε το ίδιο πρόβλημα εδω και 15 χρόνια. Οι επαγγελματίες στον δρόμο έχουν καταστραφεί. Το βάθος του προβλήματος είναι στα -7 μέτρα. Εκεί πλέον οι λύσεις γινονται μονοδιαστατες.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη που δεν απαντάω στα περί αποκατάστασης αλλά θα ρωτήσω κάτι άλλο. Διασφαλίζεσαι για την νομιμότητα των εργασιών στην παραλία?? Αδεια ίσως και από Λιμεναρχείο , ίσως και ''κυματική'' μελέτη (ακτομηχανική), ''στατική μελέτη'' που θα σου δείξει τον ενδεδειγμένο τρόπο αποκατάστασης, προκειμένου να μην έχεις πρόβλημα??

Φαίνεται off topic αλλά σε συνέχεια του αστέριου θέλω να πω κάτι σημαντικό για τον φίλο που κάνει την μελέτη: Πρέπει να επικοινωνήσεις με την κτηματική υπηρεσία για να σου υποδείξει γραμμή αιγιαλού. Αν δεν είναι χαραγμένη, τότε πρέπει να χαραχθεί και μετά να προχωρήσουν οι εργασίες. Η γραμμή αιγιαλού κατά ένα τρόπο (αν έχει χαραχθεί σωστά) σου εξασφαλίζει ότι δεν θα σκάει το κύμα πάνω στον τοίχο σου...(σχετικό: Ν.2971/01 ΦΕΚ285Α'/01)

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα για τις επισημάνσεις που κάνατε θα επαναλάβω το εξής, που το ανέφερα ήδη σε προηγούμενο post προς τον didonis και τον nikocivil : ήδη ειπώθηκε στους αρμόδιους με σαφήνεια το τί χρειάζεται, αλλά οι έχοντες το πρόσταγμα δεν καταλαβαίνουν. Ήδη ζητήθηκε συνδρομή πιο ειδικού και συλλογή στοιχείων για την άμμμο αλλά δεν εισακούστηκε. Το σκεπτικό της λύσης είναι προσωρινή επισκευή και όχι οριστική λύση, αφού σάλιο δεν υπάρχει. Ε συγνώμη αλλά δεν μπορώ με το ζόρι να τους κάνω να καταλάβουν, όσο δίκιο και αν έχετε όλοι σας.

Edited by sarcs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.