Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Έκδοση άδειας Δόμησης σε τακτοποιημένο χώρο με Ν.4014/11 με δόσεις;


Recommended Posts

Σε τριοροφη οικοδομη που εχει τακτοποιηθει με τον Ν.4014 θελει ο ιδιοκτητης να εκδοσει αδεια αλλαγής χρήσης απο κατοικια σε καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος στον 3 οροφο. Χρειάζεται η δήλωση του 4014 για τις συνολικες παραβασεις του κτιρίου να εχει προχωρησει σε ολοκληρωμενη υπαγωγη, να εχει δηλαδη πληρωσει το προστιμο εφαπαξ ή αρκει να εχει ενταχθει στον νομο πληρωνοντας την 1η δόση??? Μπορει με αλλα λόγια να βγει αδεια δόμησης σε κτιριο που εχει ενταχθεί στον 4014 πληρωνοντας με δόσεις ή χρειάζεται να περιμένει την ολοκληρωμενη υπαγωγή;

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να εκδοθεί οποιαδήποτε διοικητική πράξη, της οικοδομικής αδείας συμπεριλαμβανομένης, μετά την καταβολή του 30% του ειδικού προστίμου σύμφωνα με τις νεώτερες ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι ακριβως και προσθετω πως το πιο πιθανο ειναι να σου ζητουν της Παναγιας τα ματια για την αλλαγη χρησης καθοτι 4014 και πολεοδομια ... καμια σχεση! Βεβαιωσου 100% πως τα εχεις ολα σωστα στη δηλωση και πως πληρουνται ολες οι προδιαγραφες ΚΥΕ. Θα στα πρηξουν! Αυτο ειναι βεβαιο!

 

edit: 3ο οροφο??? τι ειναι?

Edited by tzeno
Link to comment
Share on other sites

Για την αλλαγή χρήσης θα ζητηθούν αυτά που ζητούνται κι όταν δεν υπάρχει ο 4014.

Απλά από την στιγμή που υπάρχει ο 4014, όμως, θα ελέγξουν εξονυχιστικά τον φάκελο τακτοποίησης. Ενδεχομένως να κάνουν και αυτοψία για να διαπιστώσουν ότι, δήλωση είναι αληθής.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους.

Σε περίπτωση εργοστασίου με οικοδομική άδεια που έχει κάποιες αυθαιρεσίες, αν πάω με το άρθρο 26, δηλαδη πληρώσω παράβολο και βγάλω άδεια σε 3 χρόνια, μπορώ να πάρω ρεύμα τώρα ή πρέπει να βγεί η άδεια πρώτα ??

 

Παρακαλώ, όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!!

 

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.