Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άδεια για Κέντρο ευεξίας


aloha1

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ! Θα μπορούσα να κάνω κέντρο ευεξίας σε χώρο που έχει δηλωθεί ως βοηθητικός (αποθήκη, 66τμ, 1968). Στο κτίριο υπάρχει συντελεστής δόμησης (δυνατότητα ανέγερσης 2 επιπλέον ορόφων) και οι υγειονομικές προϋποθέσεις πληρούνται. Απλά κάπου διάβασα ότι μπορεί να υπάρχει ζήτημα εφόσον γίνει αλλαγή χρήσης. Επίσης, θα είναι υποχρεωτικό να εξαγοράσω θέσεις στάθμευσης; Ο εν λόγω χώρος είναι δικός μου. Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι σε εργαστήριο αισθητικής, αλλά συγκεκριμένα σε κέντρο ευεξίας.

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει το κέντρο ευεξίας, όμως σίγουρα απαιτείται άδεια αλλαγής χρήσης. Για την θέση στάθμευσης, δεν υπάρχει από την άδεια οικοδομής? Αν όχι ίσως την γλυτώσεις. Καλό είναι όμως να λύσεις στα σίγουρα τις απορίες σου στην πολεοδομία της περιοχής ή σε συνεννόηση με κάποιο μηχανικό που θα αναλάβει τις όποιες μελέτες απαιτούνται.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εξυπακούεται ότι απαιτείται αλλαγή χρήσης. Εγώ ρωτάω αν είναι εφικτό να ανοίξει κανείς τέτοιο κατάστημα σε χώρο που πρωτύτερα ήταν βοηθητικός χώρος οικίας (διάβασα κάτι περίεργα σε ένα φεκ, τα οποία όμως αφορούσαν σε εργαστήρια αισθητικής. Άλλο πράγμα, αλλά είναι παραπλήσια, και γι' αυτό ρωτάω).

Link to comment
Share on other sites

"κεντρο ευεξίας" υπαρχει σαν γενικη εννοια....

 

απαιτειται διευκρινηση της χρήσης... "ασθητική" "χορός" "πιλάτες" "γυμναστική....αδυνατισμα, SPA κλπκλπ.

 

κατα τα λοιπα....

....οσα προανεφερε ο Γιαννης.

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Γα εργασήριο αισθητικής απαιτείται πτυχίο ΤΕΙ. Κάποιος που έχει πτυχία από εργαστήρια ελευθέρων σπουδών δεν μπορεί να ανοίξει κάτι τέτοιο; (π.χ. κέντρο ευεξίας ή αναζωογόνησης) Έχω ρωτήσει σε νομαρχίες, δήμους, μηχανικούς, λογιστές κλ. και καθένας μου λέει κάτι διαφορετικό...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.