Μετάβαση στο περιεχόμενο

Set3x sokkia !


Recommended Posts

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος set3x sokkia ! Απίστευτο μηχάνημα , και κορυφαία ποιότητα ! Εχω μόνο ενα ψιλοπροβληματάκι ( εώς χοντρό ) ! Μπαίνω στο ψητό , απο την αρχή της αγοράς έχει το εξής πρόβλημα , κλείνοντας το μηχάνημα και πατωντας το on κατευθείαν , 1 στις 2 φορές δεν << ανοίγει >> ( οκ , τώρα θα αρχίσουν τα ειρωνικά σχόλια περί ποιότητας , χαχα ) κατευθείαν αλλα θέλει περίπου δυο λεπτά ( η εχω βρει μια άλλη πατέντα και βγάζω την μπαταρία του τελείως και την ξανά βάζω και ανοίγει ) . Εχω μιλήσει με ενα συνάδελφο και μου είπε οτι ίσως κάνει κάποιο back up και γι αυτο θέλει την ώρα του ! Θα εκτιμούσα μια βοήθεια και ειδικά αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει . Ευχαριστω !!!

Edited by ypoxondrios
Link to comment
Share on other sites

Τίποτα απολύτως ! Να του το στείλω να κάνει ενα chek . Απλά λίγο δύσκολο για την ώρα απο εκεί που μένω και εργάζομαι ( κακά τα ψέματα , τα σκέφτομαι τα 220 € που ειναι τα μεταφορικά , ειναι δύσκολες οι εποχές ) . Λέω να περιμένω το annual service του για να το στείλω , αλλα και πάλι καινούριο μηχάνημα , τι να πω ...

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.